Volledig scherm
Bibi Breijman © Instagram Bibi Breijman

Bibi weerlegt kritiek moedermaffia en zoontje Yolanthe ‘plundert’ koelkast

showbytes updateKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Voor Otis, het zoontje van actrice Carolien Karthaus-Spoor is een droom uitgekomen: rijden op een ‘paaaaaar’.

Zanger Thomas Berge (echte naam Chiel Ottink) heeft met zijn gehoorzame Rottweiler een prijs gewonnen.

Xess Xava (3), het zoontje van Yolanthe en Wesley Sneijder, gunt ons een blik op de inhoud van de gezinskoelkast een deel van het met drank uitpuilende aanrechtblad.

Nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood blijkt last te hebben van een drinkwaterallergie. Dat lost ze echter op door waterfilters te gebruiken die bepaalde stofjes tegenhouden.

Even voorstellen! Dit is de moeder van volkszangeres Samantha Steenwijk.

Bofkont Patty Brard is neergestreken in Thailand waar ze werkt aan de nieuwe TLC-reeks Expeditie Schoonmoeder. Daarin reizen vier schoonmoeders- en dochters of zonen naar een exotisch eiland om aan hun relaties te werken.

Oud-hockeyster en succesvol pokerbabe Fatima Moreira de Melo vermaakt zich zo te zien uitstekend tijdens een fotoshoot in de zonnige Spaanse badplaats Marbella.

David, de oudste van de drie zoons van presentator Jochem van Gelder, heeft in een ziekenhuis zijn kruisbanden laten fixen.

Dan Karaty behoedt zijn van plezier krijsende zoon en dochter voor een val in een afgrond.

Hoera! Katja Schuurman blaast vandaag onder het toeziend oog van een exotische beauty 44 kaarsjes uit.

Nog een jarige: Viktor Brand (35). Om wat felicitaties te krijgen, zette hij vandaag een aandoenlijke collage op Instagram. En natuurlijk stroomden de gelukwensen binnen.

Lizzy, het dochtertje van Wendy van Dijk en Erland Galjaard, is ook al jarig.

Benji, het zoontje van voormalig The Voice-winnaar Ben Saunders, heeft nu al oog voor pikante details.

Bibi Breijman legt kritiek die ze kreeg van de zogenoemde moedermaffia naast zich neer. Volgens criticasters mag ze nog niet met haar eind vorig jaar geboren dochtertje Teddy zingen, omdat dat slecht zou zijn voor de ontwikkeling van haar stembandjes. Onzin, vindt Bibi. De vader van het meisje is Waylon.

Als Teddy niet zingt, wordt ze teder gevoerd door haar beroemde vader.

"Ik heb een snor en zij kan uberhaupt niets... Dus wij hebben alle reden om te smeren!" #Willieswisdom #ontbijtje #Teddy

15.3k Likes, 472 Comments - Waylon (@official_waylon_music) on Instagram: ""Ik heb een snor en zij kan uberhaupt niets... Dus wij hebben alle reden om te smeren!"..."

Skyler, het dochtertje van illusionist Oscar Kazàn, lijkt nauwelijks onder de indruk van de magie waarmee ze opgroeit. Oscar en zijn vrouw verwachten binnenkort een tweeling.

Oscar Kazàn on Instagram: "Ook mijn dochter Skyler beschikt over het Kazàn goochel-gen 😁. . #magic"

264 Likes, 25 Comments - Oscar Kazàn (@oscar_kazan) on Instagram: "Ook mijn dochter Skyler beschikt over het Kazàn goochel-gen 😁. . #magic"

Handig! De kinderen van Nicolette Kluijver kunnen zichzelf nu al zelfstandig insmeren met zonnebrandcrème.

Stylist en theatermaker Fred van Leer heeft vandaag broodjes belegd met niemand minder dan Jet van Nieuwkerk: de dochter van DWDD-presentator Matthijs.

Volgers van de heteroseksuele kickbokser Rico Verhoeven suggereren dat hij dit jaar in de L'Homo (de gayeditie van glossy Linda) zal staan. Of dat zo is, moet nog blijken.

Hatsjoe! Musicalster Antje Monteiro heeft een voorstelling van Mamma Mia! moeten afzeggen wegens aanhoudende, door hooikoorts veroorzaakte niesbuien.