Bibian Mentel.
Volledig scherm
Bibian Mentel. © Brunopress

Bibian Mentel heeft uitzaaiingen in haar hersenen en neemt afscheid van naasten

Artsen hebben uitzaaiingen geconstateerd in de hersenen van de drievoudig paralympisch snowboardkampioene Bibian Mentel (48) en een behandelplan is niet meer mogelijk. Mentel heeft het advies gekregen om te beginnen met het afscheid nemen van haar dierbaren. 

619 reacties

 • Anoniem

  3 weken geleden
  Alles van waarde is weerloos... je bent een voorbeeld voor velen Bibian.
 • Hetty Dix

  1 maand geleden
  Hetty Dix Lieve Bibian, wat ben je een prachtig persoon. Ik wens jou en iedereen die je lief is heel veel sterkte en heel veel liefs. De
 • Nicole Joon

  1 maand geleden
  Lieve Bibian, Jij bent mooier dan de mooiste bloem, krachtiger dan de grootste orkaan, sterker dan de dikste eik, warmer dan de zon en sprankelender dan de grootste diamant. Je bent een geweldige vrouw. We zullen je positiviteit enorm missen. Sterkte en veel liefde gewenst voor jou en je dierbaren.
 • AGirlNamed Sandy

  1 maand geleden
  Het leven is zo oneerlijk. Zo'n lieve sportieve vrouw die vol in het leven staat. Het is gewoon niet te bevatten dat een jonge vrouw van mijn leeftijd nu al afscheid moet nemen van haar leven. Geen woorden voor....😥
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Lieve mooie Bieb, Ontzettend veel kracht en liefde gewenst. Ook voor jou naasten. Je bent een bijzonder en prachtige vrouw. Die in ieder hart zal blijven voortbestaan. Maak nog mooie herinneringen, koester de momenten. En voor straks een mooie reis gewenst. Veel liefs, Kaa.
 1. Grote protestmars in Rotterdam tegen coronabeleid
  Play

  Grote protest­mars in Rotterdam tegen coronabe­leid

 2. Kiki’s grote liefde stapte uit het leven vanwege zijn dubbelleven: ‘Hij leed aan seksverslaving’
  Play

  Kiki’s grote liefde stapte uit het leven vanwege zijn dubbelle­ven: ‘Hij leed aan seksversla­ving’