Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Bij Eva Jinek was haarscherp te zien waar het échte probleem zit in Nederland

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

118 reacties

 • Jean-Paul Vos

  2 maanden geleden
  Alles is om van te kotsen. Mensen worden bewust kapotgemaakt. Het recht van de sterkste is de norm in onze samenleving geworden. Triest!
 • petra van Holstein

  2 maanden geleden
  Petra van Holstein, Over sorry zeggen, ik heb je nog geen sorry horen zeggen tegen John de Mol. Jij ging er uit van uit dat hij schuldig was, want er waren toch flimpjes gemaakt. Het zal je sieren om een keer je ongelijk toe te geven en de volgende keer je mening voor je te houden tot dat iemand door de rechter is veroordeeld.
 • P Paas

  2 maanden geleden
  Blijkt dus dat D66 en GL extreme partijen zijn die hun dogma's koste wat kost doorzetten. Van GL wisten we dit natuurlijk al langer, partij groeit ook niet meer en dat is maar goed ook. D66 valt langzaam maar zeker door de mand. Partij schiet zich zelf herhaaldelijk in de voet en zal bij de volgende verkiezing de helft aan zetels moeten inleveren.....en dat is goed nieuws voor normaal denkend Nederland.
 • Juliana Van Poppel

  2 maanden geleden
  Marijke van der Veen ,wil jij liever dat vleesproducten en zuivel uit een obscuur buitenland komt ,waar wij geen controlle over hebben hoe de veestapel daar leeft?
 • Jeroen Liefbroer

  2 maanden geleden
  Helaas heb je gelijk
 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”