Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Bij Talpa zijn ze niet gediend van kritiek en dus heeft het AD een boycot aan de broek

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

200 reacties

 • Louis Hilgers

  7 maanden geleden
  Het verbreken van het contact met het AD door Talpa (in combinatie met de columns van Angela) waren vanmorgen voor mij een onmiddellijke aanleiding een abonnement op het AD te nemen. Dus Angela 'Don't keep up the Good Work, but Keep Up the Brilliant Work'!!
 • Diana Cooijman-van Der Pluijm

  8 maanden geleden
  Gewoon negeren die boycot. Het is toch van de zotte dat je als media-outlet geen nieuws of opinies mag verkondigen, omdat het 'tegen het zere been stuit'? Gisteren nog een interview met Ricky Gervais gelezen; die man zegt waar het op staat, namelijk dat je in een democratie geen censuur toe kan passen, want dan is het geen democratie meer (geparafraseerd). Grappen maken en tegen zere benen schoppen hoort erbij. Wat nou censuur en boycot? Ga lekker ergens anders heen, Talpa.
 • Nikos Smith

  8 maanden geleden
  Het is een beetje een oostblok mentaliteit in de familie de Mol. We hebben sinds enige tijd de non programma's van het verwende zoontje van. Nu moet de dochter van dat tijdschriftmodel ook weer een baantje. Gelukkig zit deze familie niet in de politiek en alleen in slechte programma's. Zoals de gemaskerde zangert. Om de hele musicalstal niet over de kop te laten gaan, mogen ze nu opdraven als sidekick. Ik heb me nog nooit zo verveeld bij SBS. De TV staat het vaakst uit. Boekje erbij. Heerlijk!
 • Gerrit Kassies

  8 maanden geleden
  Gerrit Kassies. De Mol doet z'n naam eer aan. Wegduiken, zich ingraven, als het hem niet zint!!
 • patrick wijgman

  8 maanden geleden
  …fam de Mol, fam van Oranje, het zijn allemaal boefjes