Bilal Wahib.
Volledig scherm
Bilal Wahib. © Brunopress

Bilal Wahib voor het eerst op podium na livestreamincident, Paradiso wist van niks

updateActeur en rapper Bilal Wahib (22) is terug op het podium, een paar dagen nadat hij op televisie zijn excuses had aangeboden aan de 12-jarige jongen die hij in maart van dit jaar overhaalde zijn geslachtsdeel te laten zien in een livestream op Instagram. Wahib trad gisteravond op in Paradiso, als gastartiest bij zijn vrienden van Kris Kross Amsterdam. De popzaal wist hier niet vanaf.

15 reacties

 • Lucienne Gena

  2 maanden geleden
  Als criminoloog kan ik zeggen dat er een veel en veel groter taboe rust op iets dat lijkt op een pedoseksueel verzoek, dan op de verdenking van huiselijk geweld. Dat is het verschil. Het 1e wekt veel meer volkswoede op dan het 2e.
 • Bertus Jetten

  3 maanden geleden
  E.Jetten Door het verwijderen van Bilal uit de maatschappij lost je het probleem van sexting en shaming en pesten niet op. Laat Bilal een deel zijn van de oplossing. Dus wel een 2e kans.
 • LJ Oudshoorn

  3 maanden geleden
  Niks 2e kans, opzouten. deze figuren moeten gewoon uit het beeld verdwijnen en ergens een baantje proberen te vinden.
 • I. Tahtah

  3 maanden geleden
  Bilal is zo hard afgestraft en hopelijk komt hij en t jongetje dit te boven. Mag ik vragen hoe het zit met Jos Demmink? Daar hoor je heel Nederland niet over. Dat lijkt me veel verder te gaan dan iemand met een misplaatste grap.
 • wen smit

  3 maanden geleden
  Hij heeft een oerdomme fout gemaakt...maar laten wij nou ook eerlijk blijven..... wij vergeven dhr. Borsato en toch ook voor zijn fouten? even traantje laten en liedjes schrijven en hij is weer een held?
 1. Wahib treft regeling met jongen die geslachtsdeel toonde: ‘Bro, sorry voor wat ik heb gedaan’
  Play
  VIDEO

  Wahib treft regeling met jongen die geslachts­deel toonde: ‘Bro, sorry voor wat ik heb gedaan’

  Acteur en rapper Bilal Wahib (22) heeft op televisie nogmaals zijn excuses aangeboden aan de 12-jarige jongen die hij in maart van dit jaar overhaalde zijn geslachtsdeel te laten zien in een livestream op Instagram. Hij deed dat in het programma Op1, dat gisteravond goed was voor 639.000 kijkers. ‘Ik heb met de ouders van de jongen gesproken. Ik wil ze nog een keer mijn excuses aanbieden. Bro, ik hou van jou.’