Rene Froger.
Volledig scherm
Rene Froger. © Brunopress

Billen van Katja vol met boosheid en René rouwt om overleden ‘tweede vader’

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrity’s. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 1. Linda Hakeboom en Ruud de Wild ontroeren kijkers met foto’s van littekens na kankerdiagnose
  Het Perfecte Plaatje

  Linda Hakeboom en Ruud de Wild ontroeren kijkers met foto’s van littekens na kankerdia­gno­se

  Het Perfecte Plaatje-deelneemster Linda Hakeboom heeft gisteren indruk gemaakt met de foto’s die ze moest schieten voor een opdracht die in het teken van vrijheid stond. De documentairemaakster werd bijgestaan door Ruud de Wild. Dat was niet zomaar: de twee kregen beiden de diagnose kanker en kwamen er weer bovenop. ‘De littekens zijn er nog’, zei Linda voor het oog van 1.081.000 kijkers.
 2. Rob Kemps over incident tussen Van Nieuwkerk en medewerker tijdens Chansons: ‘Niks gebeurd’
  Met video

  Rob Kemps over incident tussen Van Nieuwkerk en medewerker tijdens Chansons: ‘Niks gebeurd’

  Er zijn alleen wat woorden gevallen tijdens de opnames van Chansons!! in Parijs. Dat stelt althans Rob Kemps, die gisteravond te gast was in Oranjewinter en daar reageerde op een aanvaring die Matthijs van Nieuwkerk met een medewerker zou hebben gehad in de Franse hoofdstad. ,,Weet je wat het is: als je met zes gasten, drie weken lang in een hostel zit, vallen er wel eens woorden.”