Binnenkijken in de superdeluxe Ibiza-villa van Wesley en Yolanthe

videoWesley Sneijder (34) en zijn echtgenote Yolanthe (33) hebben hun superdeluxe villa op het Spaanse eiland Ibiza te huur aangeboden. Volgens de twee staat het fraaie, zorgvuldig opgeknapte optrekje regelmatig leeg als ze verplichtingen elders hebben. Het stel heeft door het bedrijf Wannahaves een gelikte promotievideo laten maken van Villa Cala Tarida. 

De huurprijs varieert van ruim 10.000 euro tot maximaal 30.000 euro per week. Maar dan heb je ook wat! Het reusachtige pand op een rotspunt heeft maar liefst elf slaapkamers en is daarmee geschikt voor bescheiden groepsvakanties. Verder zijn er zeven badkamers, drie luxe keukens met inbouwapparatuur, vier salons, een bioscoop binnen en ook een buiten, fitnessruimte met moderne toestellen, twee gezellige bars, drie bubbelbaden, een riant buitenzwembad en natuurlijk fraai uitzicht op de kust en de nodige privacy voor gasten. De villa - ooit het ouderlijk huis van de actrice-presentatrice - is volgens de smaak van Yolanthe ingericht. Een paar jaar geleden was het nog een complete bouwval. 

Yolanthe vertelde recent bij RTL Boulevard waarom ze het pand willen verhuren. „Weet je wat het is, we hebben zo’n prachtig huis. En we maken er zo weinig gebruik van, omdat we natuurlijk allebei heel veel werken. Hoe slim is het als je het kan verhuren en daarmee ook nog geld kan verdienen.'' Zij en Wesley (momenteel voetballend in Qatar, red.) hebben er geen enkel probleem mee dat vreemden door hun huis  banjeren en aan hun spullen zitten. ,,Als wij er zijn in de zomer, zitten we ook met twintig mensen. Vrienden, familie, iedereen! Bij ons is het altijd een buurthuis.''

Volledig scherm
© PR/Brunopress
Volledig scherm
Het buitenbad van Villa Cala Tarida © screenshot Wannahaves

Bekijk hier beelden die werden gemaakt tijdens het maken van de promovideo voor de villa.

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (57%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (43%)
16291 stemmen