Volledig scherm
© Arjo Frank Kievits

Bioscoophit Huisvrouwen Bestaan Niet krijgt vervolg

Na het succesvolle succes van de eerste film, krijgt Huisvrouwen Bestaan Niet een tweede deel. De bioscoophit was de succesvolste Nederlandse film van 2017 en trok meer dan 260.000 mensen naar de bioscopen.

Het tweede deel over twee zussen en hun moeder die worstelen met het leven en de liefde is vanaf 12 december in de bioscopen te zien, zo maakten distributeur WW Entertainment en producent Rick Engelkes vrijdag bekend. Alle acteurs uit het eerste deel, onder wie Jelka van Houten, Loes Luca, Eva van de Wijdeven en Kay Greidanus, keren terug.

Volledig scherm
© ANP Kippa

Het scenario zal wederom geschreven worden cabaretier Richard Kemper. Ook regisseur Ariëlle Webster keert terug voor het vervolg. De makers hadden eerder al laten doorschemeren wel oren te hebben naar een sequel.

De opnames van Huisvrouwen Bestaan Niet 2 gaan in juni van start.

  1. Taakstraf en boete voor actrice Robin Martens na mishandelen agent

    Taakstraf en boete voor actrice Robin Martens na mishande­len agent

    De officier van justitie van het Openbaar Ministerie Noord-Holland heeft voormalig GTST-actrice Robin Martens (27) een taakstraf van 45 uur en een boete van 300 euro opgelegd omdat ze op 29 september tijdens een avondje stappen in Castricum een agent meermaals in het gezicht sloeg. Martens werd vandaag achter gesloten deuren door justitie verhoord. Volgens het OM heeft ze haar straf aanvaard en zal ze in niet in hoger beroep gaan.