Volledig scherm
Juf Helma in De Luizenmoeder. © AvroTros

Bizarre kijkcijfers voor De Luizenmoeder: 5,1 miljoen inclusief uitgesteld kijken

De Luizenmoeder heeft zijn eigen kijkcijferrecord verbroken. Afgelopen week hebben nog eens meer dan een miljoen mensen de eerste aflevering van het tweede seizoen gezien via uitgesteld kijken, waardoor het totaal aantal kijkers voor de eerste aflevering uitkomt op 5,1 miljoen kijkers. Dit blijkt zondag uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Lineair keken vorige week bijna vier miljoen mensen.

Vandaag werden de kijkcijfers bekend van het uitgesteld kijken. KijkOnderzoek meet dat tot een week na de eerste uitzending. SKO had vooraf al verwacht dat de kijkcijfers voor het tweede seizoen rond de vijf miljoen zouden uitkomen.

Het record van De Luizenmoeder van vorig jaar stond op 4,7 miljoen kijkers voor lineair en uitgesteld kijken bij elkaar opgeteld. Het record voor lineair kijken vorig seizoen stond op 3,5 miljoen.

Zondagavond is de tweede aflevering van de serie te zien op NPO 3, waarin een opvolger wordt gezocht voor juf Helma die haar pensioen nadert.

Er is inmiddels ook een Vlaamse versie van De Luizenmoeder. Angela de Jong  bespreekt de verschillen tussen de Vlaamse en de Nederlandse versie in De Ochtend Show to go. Bekijk hieronder de beelden:

  1. Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Anna Nooshin heeft gisteren in een emotioneel bericht op Instagram laten weten dat haar vader is overleden. De 32-jarige vlogster wist dat er een dag zou komen dat hij haar zou verlaten, maar nu het moment daar echt is heeft ze het er moeilijk mee. ‘Toch had ik stiekem gehoopt je nog een keer te mogen zien of te vasthouden. Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen.’