Volledig scherm
Blac Chyna. © AP

Blac Chyna sleept ook Khloé Kardashian en Kylie Jenner voor de rechter

Realityster Blac Chyna heeft de rechtszaak tegen de familie Kardashian weer uitgebreid. Nadat ze eerder al aanklachten had ingediend tegen haar ex Rob, Kim Kardashian en Kris Jenner, heeft ze nu ook Khloé Kardashian en Kylie Jenner in de rechtszaak betrokken, weet RadarOnline.

Volledig scherm
Khloé Kardashian. © ANP Kippa

De stap komt nadat de twee zich laatdunkend uitlieten over de relatie die Chyna met Rob had. Uit documenten die RadarOnline heeft ingezien blijkt dat de twee zussen afgelopen woensdag zijn toegevoegd. En dat terwijl Chyna de twee nog niet eens zo heel lang geleden juist uit de documenten had laten schrappen.

De rechtszaak draait om het mislukken van de realityserie die ze met haar ex Rob maakte. Plannen voor een vervolg van de serie werden op de lange baan geschoven. Volgens Chyna kwam dat door bemoeienissen van de Kardashians. Volgens die familie kwam het door Chyna zelf. Ze had een contactverbod voor Rob afgedwongen en daardoor zou het maken van opnamen voor de serie niet meer kunnen.

  1. Waylon in DWDD: slim opwarmertje Songfestival of ordinaire reclamestunt?
    PREMIUM

    Waylon in DWDD: slim opwarmertje Songfestival of ordinaire reclamestunt?

    Het blijft merkwaardig: Waylon speelt vanaf vanavond een week lang potentiële Songfestivalnummers in De Wereld Draait Door (DWDD), maar de keuze voor hét nummer is allang gemaakt. Wat is het doel van een dagelijks optreden (tot en met donderdag) in het kader van het aanstaande liedjesspektakel in Lissabon, als de mening van het publiek toch geen enkele rol speelt? Is hier sprake van ordinaire Waylon-promotie en mag dat wel bij de publieke omroep?