Blokker strikt superster Sarah Jessica Parker

VideoHollywoodster Sarah Jessica Parker (51) is opgedoken in de jongste commercial van het oerhollandse merk Blokker. In een hippe reclame introduceert La Parker het nieuwe Blokker, met nieuwe producten en nieuwe winkels. De komende twee jaar worden 450 vestigingen radicaal omgebouwd.

Met een blender in haar hand noemt Parker Blokker een fenomenale winkel. In een gebloemd jurkje en met tandpastalach verwijst ze naar haar favoriete Blokker-winkel in Amsterdam, aan de Bilderdijkstraat.

Waarom de Sex and the City-ster voor een klus in Nederland koos? ,,Thuis koken we heel veel, we zijn er gek op!'', luidt haar politiek correcte verklaring. ,,Ik denk zelfs dat ik zo'n 80 procent van mijn tijd thuis doorbreng in de keuken. Het is dan ook erg grappig dat ik in de commercial ietwat onhandig in de keuken sta. De commercial is heel slim en grappig geschreven, daarom ben ik erg gevleid te zijn gevraagd voor deze rol.''

Onlangs werd bekend dat de winkels van Blokker volledig op de schop gaan. De keten schrapt nog eens 390 arbeidsplaatsen, bovenop de 390 banen waar een jaar geleden al geen plek meer voor was. Volgens marketingdirecteur Robert Bohemen van Blokker laat Parker Nederlanders zo op een andere, nieuwe manier naar Blokker kijken.

Volledig scherm
© Blokker