Volledig scherm
Maitre Sergio en Barman Victor in First Dates. © BNNVARA

BN’ers daten met onbekende Nederlanders in First Dates

Er komt een speciale aflevering van het BNNVara-programma First Dates met BN’ers. Dat heeft een woordvoerder van de omroep vandaag bevestigd. In First Dates is de kijker getuige van singles die in een restaurant hun eerste afspraakje hebben.

De speciale show met bekende vrijgezelle Nederlanders moet te zien zijn op 14 februari, Valentijnsdag 2020. Zij spreken in het programma af met onbekende Nederlanders. Meer informatie kan de zegsman nog niet geven. Ook namen van bekende deelnemers zijn nog niet bekend. De opnames van de BN’er-editie zouden in december moeten plaatsvinden.

Oud-BNNVara-gezicht Giel Beelen maakte vanochtend op Radio Veronica melding van het project. Hij is naar eigen zeggen benaderd om mee te doen. ,,Ik heb die gast natuurlijk uitgelachen aan de telefoon”, stelde hij. Maar Beelen voegde toe er toch nog over na te gaan denken. Dat leek zijn sidekick Jeroen Latijnhouwers een goed idee. ,,Je kunt gratis eten, je hebt een leuke avond en je komt weer eens onder de mensen. Misschien zit daar wel de vrouw van je leven tussen.”

De nieuwe reeks met 'gewone’ First Dates is vanaf 7 oktober te zien op NPO 3.

  1. De hits Never Alone en Dreams werden door deze broers bedacht op een zolderkamertje in Zuilen
    PREMIUM
    2brothersonthe4thfloor

    De hits Never Alone en Dreams werden door deze broers bedacht op een zolderka­mer­tje in Zuilen

    Met Never Alone en Dreams bestormden de Utrechtse broertjes Bobby en Martin Boer uit Zuilen 25 jaar geleden wereldwijd de hitlijsten. Het sprookje begon op de vierde verdieping van een portiekflat aan de Boelesteinlaan bij moeder thuis. Daar knutselden Bobby en Martin dag en nacht aan muziek. Plakken en knippen, net zo lang tot het lekker klonk. Een kwart eeuw later worden de 2 Brothers on the 4th Floor, met ruim 20 miljoen verkochte platen, maandelijks nog 500.000 keer via Spotify gedraaid. De act staat weer wekelijks op festivals. ,,Het sprookje gaat door.’’