Volledig scherm
Kasia Dolkowska, Curt Fortin, Inge de Bruijn, Tony Star, Chaira Borderslee en Cassius Verbond. © RTL

BN'ers poseren naakt voor persfoto Adam zkt. Eva VIPS

RTL heeft de eerste beelden van Adam zkt. Eva VIPS verspreid. In het programma gaan bekende Nederlanders, waaronder olympisch kampioene Inge de Bruijn, in hun blootje op zoek naar de liefde. Op de persfoto zijn de deelnemers zonder kleding te zien met een tekening - van vermoedelijk hun eigen lichaam - die hun intieme zones afschermt.

Het is voor het eerst dat er bekende Nederlanders mee doen aan Adam zkt. Eva, dat vanaf 18 mei bij RTL5 is te zien. Naast De Bruijn zijn DJ Tony Star, Cassius Verbond (B-Brave), realityster Kasia Dolkowska, acteur en presentator Curt Fortin en musicalster Chaira Borderslee te zien in de datingshow. In elke aflevering gaat een BN’er op date met twee (onbekende) singles.

Tony Star is de eerste van het zestal die te zien zal zijn in Adam Zkt. Eva VIPS. Hij ontmoet op een onbewoond eiland de twee single dames Sofia en Josje waarmee hij volledig naakt een aantal dagen quality-time doorbrengt, zonder materialistische afleiding van smartphones, merkkleding of sieraden. 

  1. Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel Beelen (42) en zijn nieuwe liefde Malou (29) hebben vandaag op Radio Veronica voor de eerste keer teruggeblikt op hun first date. Zo doet Malou aan nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers onder meer uit de doeken dat ze de eerste kus ‘nogal degelijk’ vond. Iets waar Giel compleet anders over denkt. ,,Voor mijn gevoel heb ik gewoon vet gezoend.” Het koppel is in ieder geval nog lang niet op elkaar uitgekeken. ,,Ik denk dat er nog veel dates volgen.’’