BN'ers voor één keer met superlange lokken in videoclip rapper Donnie

video en foto'sDe Nederlandse rapper Donald Scloszkie (Donnie) heeft een groot aantal BN'ers gestrikt voor zijn nieuwe videoclip Barry Hayze. In het vandaag verschenen filmpje hebben alle bekende gastacteurs dezelfde kenmerkende lange blonde lokken als de 24-jarige rapper. Zo zijn onder meer Frans Bauer, Wilfred Genee, Art Rooijakkers, Tim Hofman en Gwen van Poorten te zien.

Art Rooijakkers is wel te spreken over zijn looks in de video. ,,Zal ik mijn haar laten groeien? Staat wel toch?", zegt de presentator op Instagram. Ook Wilfred vindt dat de blonde pruik hem niet misstaat.  ,,Ik kan 't hebben toch?" Qmusic-dj Igmar Felicia, die ook in de huid kruipt van Donnie, grapt dat dit zijn nieuwe look is.  ,,Zei net tegen de kapper: Doe maar 's lekker wat anders, gaf-ie me een Koning Toto-look”, doelend op een bijnaam van de rapper.

Het nummer Barry Hayze staat op Donnies nieuwe album Door het Licht, dat vandaag verscheen. Eerder deze week zei de rapper al dat de plaat eraan zou komen.  ,,Toen ik in 2014 besloot mijn opleiding geneeskunde stop te zetten om te gaan stunten met munten had ik maar 1 doel voor ogen: Mensen entertainen”, schreef Donnie op Instagram. ,,Ik hoop dat jullie er van gaan genieten.”

Volledig scherm
Donnie en Frans Bauer © Instagram