BNR zet video ‘snuivende’ Talitha Muusse in scène, Yvonne Coldeweijer trapt erin en deelt ‘juice’

Met video'sYvonne Coldeweijer, die achter Nederlands bekendste juicekanaal Life of Yvonne zit, is in een journalistieke stunt getrapt van radiozender BNR. Die zette een video in scène waarin het leek alsof presentatrice Talitha Muusse cocaïne snoof op het toilet. Daarmee wilde de zender aantonen hoe juicekanalen te werk gaan en hoe makkelijk het is om via die weg onwaarheden te verspreiden.

76 reacties

 • M Waarhold

  1 maand geleden
  Niet om het een of ander hoor maar hier smullen mensen van en om iemand in de val te laten lopen met iets wat ergens op lijkt vind ik ook een beetje zielig. Maar als we Coldeweijer gaan beschuldigen kan je nog meer van deze sensatie makers aanpakken die elke dag met hun hoofd op TV zijn. Mensen vinden dit prachtig ondanks wie er gelijk heeft, zegt ook genoeg over de mensen en ook over diegenen die een statement willen maken. Get a life!
 • Kees Wichhart

  1 maand geleden
  Yvonne Coldeweijer is een persoon die leeft in een fakewereld met fake personen. Alles is fake aan haar. Mensen die de leugens van Coldeweijer geloven leven ook in dat fakewereldje. Dat is een heel triest wereldje met heel veel trieste personen.
 • chris wit

  1 maand geleden
  Precies @van vliet
 • eugene couprie

  1 maand geleden
  Ze doet niks anders dan wat roddelbladen al tientallen jaren doet. Je moet het alleen niet serieus nemen.
 • Ronald Mackbach

  1 maand geleden
  @ Maria Koot, wat Coldeweijer doet kun je amper een beroep noemen. Het is meer een tijdsbesteding voor iemand die geen beroep heeft.