Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Boer Evert deed het enige wat hij kon om Maud de mond te snoeren

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

72 reacties

 • Henk Smits

  4 maanden geleden
  Ik kijk dit jaar ook weer eens en val net zoals Angela van de ene in de andere verbazing. Maar dit stuk over Maud. Dat gaat zij over een paar maanden ingelijst in de slaapkamer hangen. Wat een humor en scherpte in deze taalrijke recensie. Met heel veel.plezier gelezen. Dank je wel
 • E.V.A. Westra

  4 maanden geleden
  Ik kijk dit jaar ook weer, en deze keer verbaas ik mij er over dat ik BzV altijd zo een leuk, vertederend programma heb gevonden. Ik vind het deze keer alleen maar genant, saai, en eigenlijk vernederend voor de vrouwen (en mannen). Vooral vernederend dus. maar eerlijk gezegd zal dat meer over mijzelf zeggen, dan over het programma.
 • Antoine Schemkes

  4 maanden geleden
  Maud is echt de enige reden dat ik kijk. Al die andere vrouwen zijn nog oninteressanter dan een pak melk. Maar kan me ook heerlijk ergeren aan de boeren. Wat een ongelooflijke onhandige sukkels met vrouwen zijn dat toch. Deze vrouwen staan te springen om verliefd te worden. Gewoon wat interesse tonen en vragen stellen, af en toe een compliment en je hebt ze....
 • Lansbergen

  4 maanden geleden
  Ik kijk enigszins vrijwillig/verplicht mee, vanwege mijn echtgenote. Waar kijkt zij naar? Een programma waarin vrouwen/mannen in de uitverkoop staan, met een irritant krijsende zelfingenomen kleuterjuf achtige presentatrice…. Maud: tja, zeker een vrouwelijk type, maar het is aandacht, aandacht hè, voor de bühne. Zij geeft zich al hunkerend nog net niet letterlijk bloot. Boer, zoek (opr)echtheid.
 • Frans Timmer

  4 maanden geleden
  Ik volg het wekelijkse programma ook geboeid. terwijl ik het eerder had afgezworen. Ik wil opmerken dat de stierkalveren snel naar het slachthuis gaan. Vind ik triest. Ik eet daarom nooit kalfsvlees.