Volledig scherm
Wilfred en Doreen zijn stapelverliefd. © KRO-NCRV

Boer Wilfred betrekt Yvon Jaspers bij snode trouwplannen

Boer Wilfred, die vorig jaar even te zien was in Boer Zoekt Vrouw, is getrouwd met zijn grote liefde Doreen. De twee lokten maar liefst 120 gasten met een smoes naar het erf van de melkvee- en houtsnipperboer toe. Presentatrice Yvon Jaspers werd bij de snode plannen betrokken.

Wilfred ontving na de eerste uitzending van Boer Zoekt Vrouw weinig brieven. Gelukkig besloot Doreen alsnog te schrijven. Hun liefde werd op 28 september bezegeld met een huwelijk.

De tortelduifjes gaven een ‘hokfeest’ om hun samenwonen te vieren, maar in werkelijkheid ging het om een trouwerij. ,,Jullie denken dat jullie op een hokfeest zijn, maar dat zijn jullie niet. Jullie zijn op een bruiloft! Jaaa! Veel plezier!’’, riep Yvon uit in een videoboodschap die in het diepste geheim was opgenomen.

Volgens boer Wilfred was iedereen ‘in shock’. ,,Je zag dat ze even moesten schakelen. Want wanneer sta je nu in spijkerbroek op een bruiloft?!’’, vertelt hij aan de KRO-NCRV. De agrariër en Doreen gaven elkaar het jawoord op de hooibalen. ,,Ik in een nette blouse, en Doreen in een mooie blauwe jurk. Ik vond dat prachtig.’’

Doreen is inmiddels helemaal geïntegreerd op de boerderij. ,,Ze houdt van het buitenleven en ook vooral van de koeien. Dat vindt ze het leukste, om tussen de koeien te lopen. Af en toe gaat ze zelfs met de koeien praten! Dat vind ik leuk’’, liet haar kersverse man eerder los.

Kijk hier naar de videoboodschap van Yvon: