Volledig scherm
© RV

Boer Zoekt Vrouw-kijkers kunnen dit seizoen liefde voorspellen

Wie kent de vijf nieuwe boeren uit Boer Zoekt Vrouw Internationaal het best? Het populaire datingprogramma voor boeren, vanaf zondag toe aan het negende seizoen, introduceert een Liefdespeiler voor kijkers.

Quote

Het zou natuurlijk leuk zijn als er iemand uit komt die alles voorzag. Dat is dan de echte boerenlief­des­ken­ner

Yvon Jaspers

Vanaf morgen kunnen kijkers op de website van Boer Zoekt Vrouw wekelijks meedoen aan de Liefdespeiler. Daarin kunnen ze voorspellen hoe de verhalen verder gaan. ,,Wie gaat de boer kiezen, let hij op innerlijk of uiterlijk, hoe reageert de vrouw, dat kun je proberen te voorspellen'', zegt presentatrice Yvon Jaspers.

,,Vaak zeggen mensen bij het begin van het seizoen: ik weet al hoe het gaat. En achteraf zeggen ze: ik zei het toch? Maar dat is makkelijk gezegd. Klopt dat ook? Dat gaan we een jaar bijhouden. En het zou natuurlijk leuk zijn als er iemand uit komt die alles voorzag. Dat is dan de echte boerenliefdeskenner.'' 

Naast de kijkers zullen elke week ook experts hun voorspelling doen voor het KRO-NCRV-programma: oud-deelnemers boer Jos en Dycke, relatiedeskundige Marleen Janssen, cabaretière Katinka Polderman, surfer Dorian van Rijsselberghe (Jaspers: 'Omdat er ook een competitie-element in het programma zit') en gedragsbioloog Alewijn Brouwer.