Volledig scherm
Jon Bon Jovi op archiefbeeld. © EPA

Bon Jovi naar Goffertpark, Kensington ‘speciale gast’

Bon Jovi treedt na negen jaar weer op in Nederland. De Amerikaanse rockband staat op donderdag 13 juni in het Goffertpark in Nijmegen, meldt organisator Mojo. In het voorprogramma staat de Nederlandse succesformatie Kensington.

Bon Jovi is vooral bekend door een reeks hits uit de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw, waaronder Livin’ on a prayer en Bed of roses

Het Goffertpark is geen onbekend terrein voor Jon Bon Jovi en co. Dertien jaar geleden stond de band ook al eens in het Nijmeegse park. In 2006 stond het concert in het teken van de negende plaat van Bon Jovi, Have A Nice Day. Dit keer gaan de rockers de wereld over met hun dertiende plaat, This House Is Not For Sale, dat in november 2016 verscheen. Bon Jovi trekt sinds begin vorig jaar de wereld over met de This House Is Not For Sale Show, na de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Amerika zijn Japan en Australië dit najaar aan de beurt.

Volgend jaar volgt het Europese deel van de tournee. Bon Jovi was in juni 2010 voor het laatst in ons land, toen stond de band op het strand van Scheveningen.

De voorverkoop voor de show in de This house is not for sale-tour in Nijmegen begint komende vrijdag. 

  1. President Zuid-Korea: Onderzoek K-Pop-schandaal rond Big Bang-lid Seungri

    President Zuid-Ko­rea: Onderzoek K-Pop-schan­daal rond Big Bang-lid Seungri

    De Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in wil een onderzoek naar het seks- en corruptieschandaal waar een grote K-Pop-ster bij betrokken is. Rond het onderzoek naar Seungri, een voormalig lid van de band Big Bang, zijn volgens de president aanwijzingen van wijdverbreide corruptie onder politie- en belastingmedewerkers naar voren gekomen. President Moon omschrijft de aanwijzingen als ‘schokkend als ze waar zijn’.