Volledig scherm
Estelle © Brunopress

Borsato's doen chique met Estelle, Ben Saunders zingt op doop zoon

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Grote en kleine Ben

De fans van Ben Saunders krijgen kippenvel door een filmpje waarin de The Voice-winnaar zijn zoontje Benji toezingt. Benji werd vandaag gedoopt en droeg voor de gelegenheid precies hetzelfde als zijn vader.

Singing for my Benji #Benjionmymind #doop ❤ for my boy

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Ola Georgina

Georgina Verbaan houdt het kort: ze is nog steeds op vakantie. Met haar vriend Bram geniet de actrice en moeder van Odilia in het Spaanse Barcelona. Het tovert een glimlach op de gebruinde gezichten.

Getsie. Wij zijn nog steeds op vakantie. @vonfernsehen

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Mama Nicolette en the girls

Zonnebril en verrekijkertjes: check! Nicolette van Dam heeft wat uurtjes over die ze vult met quality time met haar meisjes Lola-Lily (5) en Kiki-Kate (2). Ze zijn niet ver van huis; het trio zoekt het avontuur op in hun eigen stad Amsterdam.

Hanging out with my girls ✌️💞#qualitytime

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Otis is zen

Kersverse mama Carolien Spoor smolt helemaal weg bij het tafereeltje dat ze vanochtend aantrof in de huiskamer. Papa Jon pakte zijn gitaar en speelde een stukje voor baby Otis, die in complete zensferen raakte op de bank.

'Nee, Muck, nee'

Ondanks de belerende woorden van zijn moeder Kim Kötter blijft dreumes Muck gewoon doen waar hij zin in heeft. Vandaag heeft het boefje het gemunt op de sinaasappels uit de supermarkt.

Draak! Nee = Ja.

Een foto die is geplaatst door null (@) op

IJs met 'ketchup'

Volgens vliegende reporter Shelly Sterk heb je niet geleefd als je dit bizarre spaghetti-ijsje niet hebt geprobeerd. De blondine verorbert de ijskoude snack dan ook binnen no time.

Rens in the big apple

Foodie Rens Kroes heeft het Friese platteland verruild voor 'the city that never sleeps' New York. Het is warm in de stad, maar Rens hield het vol vijf miles te rennen, samen met een vriendinnetje.

De 15 miljoen jaar oude souvenir van Freek

Televisiebioloog Freek Vonk is in zijn laatste enigszins opmerkelijke instagramupdate even enthousiast als in zijn shows. Freek vindt het namelijk heerlijk bij thuiskomst de kaak van een Megalodon, een uitgestorven haaiensoort, aan de muur te zien schitteren in zijn Scheveningse appartement. Bij een stukje geschiedenisles vertelt de haaienaanbidder dat hij het ding liet overvliegen vanuit de Verenigde Staten.

Bruiloft met BN'ers

De Borsatootjes vermaakten zich gisteren op de bruiloft van vrienden Bart en Manuela in het poepchique vijfsterrenhotel Waldorf Astoria Amsterdam en liepen daar onder meer Estelle Cruijff tegen het lijf. Fotofanaat Marco kiekte zijn vrouw Leontine, die in de haarlak werd gezet door Leco van Zadelhoff, met La Cruijff, die een leven opbouwt in Spanje.

Bruiloft Bart en Manuela 😍

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Huwelijk Bart & Maan Wat was het mooi en bijzonder #alleenmaarliefde ❤️

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Sunnery: Creating memories

Het is onbekend waar dj Sunnery James en zijn Doutzen dit jaar vakantie vieren, maar één ding is zeker: hij geniet volop van haar 'geweldige ziel'.

Creating memories with this beautiful soul. ❤️

Een foto die is geplaatst door null (@) op