Door Samantha Steenwijk snap ik hoe de praktijken bij The Voice jaren hebben kunnen voortwoekeren

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

357 reacties

 • H. Ruitenbroek

  4 maanden geleden
  Zoals gebruikelijk staan de meesten zonder kennis van de feiten alweer klaar met hun oordeel. Nog even eigen rechter spelen en dag beschaving we zitten weer in de middeleeuwen. Wat een niveau weer.
 • Maria Yvonne Franssen

  4 maanden geleden
  @J.v.Damme *Of iets ongefundeerd is hier, kan niemand beoordelen. Publiek debat brengt wel denken en gevoelen in de maatschappij naar boven over misstanden. *Als vrouwen nooit in het uitgaansleven zijn/waren te vinden en nadrukkelijk afstand houden naar vreemde mannen, dan hebben die mannen die vrouwen 'met rust te laten'. Niet elke vrouw zit te wachten op "complimentjes". Dat bewaart men maar voor de 'jachtvelden' in het uitgaansleven. Zo niet, dan vallen zij vrouwen in het openbaar lastig!
 • N Versteegh

  4 maanden geleden
  Het loopt storm blijkbaar. Waarom gaat het AD nog een keer "spitten" terwijl Hofman bezig is en een app met al 40 reacties? Niek Versteegh
 • Delsink

  4 maanden geleden
  @g meijboom en @j v damme; Denk dat jullie de essentie missen. Bedenk welke onveilige sfeer er gecreëerd kan worden door medewerkers aan een talentenjacht waar jouw toekomst van afhankelijk is. Wanneer de indruk wordt gegeven dat je beter kan slikken dan hikken, ontstaan er slachtoffers. Het is macht tegen onmacht. Die onveilige sfeer kregen al deze slachtoffers voor hun kiezen. Dat is geen matras of eigen keuze, dat is dwang en machtsmisbruik door roofdieren!
 • Julia van Damme

  4 maanden geleden
  Zeker @Maria Yvonne Franssen, met publiek debat is niets mis, maar met ongefundeerde aantijgingen en persoonlijke aanvallen wel, zeker door mensen die hier allemaal nog lang niet het fijne van weten. Ik kan e.e.a. hier op dit forum dus bepaald niet als een debat zien.
 1. De werkwijze-Rietbergen: ‘Wil jij tourmanager van Marco Borsato worden? Dan verwacht ik beloning in natura’
  PREMIUM

  De werkwijze-Rietbergen: ‘Wil jij tourmana­ger van Marco Borsato worden? Dan verwacht ik beloning in natura’

  Naaktfoto’s over de mail, dubbelzinnige grapjes en aandringende berichtjes: zo ging muzikant Jeroen Rietbergen te werk bij de vrouwen die hij benaderde, vertelt een van hen tegen het Nederlandse AD. ,,Hij liet mij weten dat hij me misschien wel tourmanager van Marco Borsato zou kunnen maken, maar dat hij dan wel een beloning in natura verwachtte. Ik weet niet of hij dit als grap bedoelde.’’