Volledig scherm
Radio-dj Bram Krikke met zijn prijs voor Aanstormend Talent tijdens het Gouden RadioRing Gala 2018. © ANP Kippa

Bram Krikke gaat 24 uur lang radiomaken voor stemmen Gouden RadioRing

Om zeker te zijn van de Gouden RadioRing, is Bram Krikke met zijn radioprogramma Club Ondersteboven vanaf vanavond 24 uur lang te horen op SLAM!.

Er is dit jaar een hoop te doen om de radioprijs. Presentatoren als Bram Krikke (SLAM!) en Wilfred Genee (VI Inside) doen een hoop moeite om de prestigieuze (publieks)prijs in ontvangst te nemen, terwijl andere radio-dj’s zich ergeren aan het ‘gebedel’ om stemmen.

De marathon van Club Ondersteboven gaat vanavond van start. Luisteraars kunnen een nummer aanvragen in ruil voor een stem. Daarom heeft de 24 uurs-uitzending als subtitel Serious Ringquest gekregen, een knipoog naar de 3FM-actie Serious Request.

Presentatoren Tom van der Weerd en Bram Krikke ontvangen tijdens de marathon verschillende artiesten, influencers en andere gasten. Zo zullen onder anderen Nicky Romero, FeestDJRuud en Rob Geus langskomen in de SLAM! studio. Direct na de uitzending zullen de programmamakers naar Theater Gooiland in Hilversum rijden, waar het jaarlijkse Gouden RadioRing Gala plaatsvindt.

Naast Club Ondersteboven en VI Inside zijn Somertijd (Rob van Someren, Radio 10), Ekdom in de Morgen (Gerard Ekdom, Radio 10) en Mattie en Marieke (Mattie Valk en Marieke Elsinga, Qmusic) genomineerd voor de Gouden RadioRing.