Donnie werd emotioneel bij zijn ouderlijk huis.
Volledig scherm
Donnie werd emotioneel bij zijn ouderlijk huis. © RTL

Breekbare Donnie verovert harten: ‘Blij man als ik drie keer per week frituur’

Een bijzonder openhartige rapper Donnie (27) heeft gisteravond de harten veroverd van zijn collega’s én menig kijker in Tour de Frans. Vooral zijn kinderlijke enthousiasme en dankbaarheid voor kleine dingen maakten indruk op de andere artiesten. ,,Ik frituur drie keer in de week en dan ben ik een blij man.’’

11 reacties

 • Wimpie Jansen

  2 jaar geleden
  Best een leuke gozer die Donnie, lekker chil en geen hoogmoedswaanzin. 🌞
 • Van Rossem

  2 jaar geleden
  @Walter.G je blijft met je poten van een ander af.Ongeacht of je het met hem eens bent je kan niet iemand bokonko geven.Respect krijg je als je het geeft.
 • Walter

  2 jaar geleden
  Heb me zo boos gemaakt om de aflevering. 5 volgens mij volwassenen gaan op een bank op de rugleuning ipv het zitgedeelte zitten. Met hun vuile poten dus op de zitting. Snappen de kleuters niet dat er ook mensen zijn die willen zitten. Het gebeurt overal maar op tv uitzenden kan in mijn ogen echt niet. Moeten zij het goede voorbeeld geven? Opname of niet wanneer ik dit zie sleur ik ze eraf. En maar gek vinden dat veel jongeren ontsporen en geen respect meer hebben.
 • Van Rossem

  2 jaar geleden
  Master feskull.Ik zou ook blij zijn als mijn vrouw 3 keer in de week de frituur aanzet.Jeweettog.
 • Henk v Dorop

  2 jaar geleden
  Grappige gast die als hij lacht alles mee laat bewegen , en de bn'ers staan te trappelen om iets te mogen doen met hem !