Volledig scherm
Bridget Maasland. © ANP Kippa

Bridget slingert selfie de wereld in en Gordon heeft vlinders in zijn buik

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Gwen van Poorten viert vakantie in een zonnig oord en deelt een bikinikiekje met haar fans. ‘Doe maar raden wat er vanavond op het menu staat’, schrijft ze.

Bridget Maasland is weer druk bezig met opnames voor De Zwakste Schakel en showt haar look van vandaag.

Gordon is verliefd. Niet op een nieuwe man, maar wél op de bejaarden die in zijn programma 100 jaar jong te zien zijn. ‘Vlinders in mijn buik als ik haar zie’, schrijft de presentator over de 103-jarige Koosje.

Model Loiza Lamers focust zich vanaf vandaag op een nieuw project. Ze kan niet wachten om het nieuws met de wereld te delen.

De opkomst van Wolter Kroes op het podium verloopt niet altijd vlekkeloos. Al vindt de zanger deze valpartij wel zijn mooiste entree ooit. 

SBS6-presentator Dennis van der Geest gaat weer zonder échte baard door het leven.

Een motivatiefilmpje op de maandagochtend. Chantal Janzen heeft haar voorbeeld voor deze week gevonden.

Schrijfster Maartje Wortel werd al zoenend gespot met actrice Georgina Verbaan. Vervolgens deelde ze een kiekje van hun samen met een hartje en nu is ze ook gekiekt met dochtertje Odilia.

Radio 5-dj Jeroen van Inkel deelt een ongefilterde foto van Irene Moors. Zij wil daarmee een beweging starten tegen alle onechte filters op Instagram.

Het is vakantietijd voor voormalig K3-tje Josje Huisman en die periode brengt ze door met haar gezin.