Volledig scherm
Bridget Maasland. © rtl

Bridget steekt Fred een hart onder de riem en Mark waagt zich aan de ‘hamstring challenge’

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Rapper Ronnie Flex heeft altijd veel liefde voor zijn fans. En zijn fans voor hem. Ronnie poseert dan ook graag met ze. ,,Love me fans...altijd en overal.’’

Zanger Jannes geniet van een druilerig maar fijn dagje Amsterdam. 

Oud-schaatser Mark Tuitert waagt zich aan de ‘hamstring challenge’, maar moet nog even goed oefenen.

Presentatrice Veronica van Hoogdalem doet een throwbackje en deelt een schattig filmpje van zichzelf als klein Veronicaatje.

DI-RECT-drummer Jamie Westland is in Oman voor het schieten van zijn Perfecte Plaatje. ,,Het is hier mooi. Nog twee nachtjes tot de finale.’’

Presentatrice Bridget Maasland deelt een ouder kiekje van zichzelf met stylist Fred van Leer, die opnieuw een operatie aan zijn schouder moet ondergaan. Ze steekt haar mattie een hart onder de riem. ,,Ik hoop dat we snel weer zo kunnen lachen met elkaar.’’

Erica en Maxime Meiland proberen hun chateau in kerstsfeer te brengen en dat gaat maar nét goed. Martien kan het geklungel met de hoogwerker alleen niet aanzien.

Het zit Fred van Leer niet mee. Vandaag wordt de sterrenstylist voor de derde keer in drie weken geopereerd en hij vreest de pijn die komen gaat.

Hard werken, hard feesten: Gordon heeft er zin in vandaag, met de opnames voor zijn nieuwe tv-show én een bruisende party.

Connie Witteman stond al voor dag en dauw in al haar vrolijkheid naast haar bed om haar volgers goedemorgen te wensen. Die vragen zich af hoe ze zo mooi blijft met zo weinig tijd voor een ‘schoonheidsslaapje’.

Geraldine Kemper is duidelijk met minder energie opgestaan dan diva Connie. ‘Meh. Maandag’, schrijft ze.

Kees Tol en Jamie Westland starten de week met een toast op het goede leven: ze zijn onderweg naar Oman voor de finale van Het Perfecte Plaatje.

Victoria Koblenko is een beetje neerslachtig, omdat ze niet al haar voornemens voor 2019 heeft kunnen waarmaken.

‘Christmasjunkie’ Jamai Loman is helemaal in zijn nopjes in zijn natuurlijke habitat: New York in kerstsfeer.