.

Britney Spears in doodsangst als man podium bestormt

videoEen show van Britney Spears in Las Vegas is gisterenavond korte tijd stilgelegd toen een doorgedraaide fan het podium beklom. Hiervan zijn beelden verschenen op onder meer Instagram.

De man arriveerde met een radslag en deed vervolgens een poging om bij Britney in de buurt te komen. Zover kwam het echter niet. Fans legden met hun smartphone vast hoe angstig de popster was. ,,Wat is er aan de hand? Heeft hij een wapen?", vroeg Britney bevreesd in de microfoon.

Gelukkig snelden haar gespierde achtergronddansers te hulp om de fan in bedwang te houden. Hij liet zich echter niet zomaar overmeesteren, de dader probeerde een van de beveiligingsmannen op zijn weg naar buiten te vloeren.

Volledig scherm
Britney Spears. © EPA
  1. Pip Pellens strijdt voor tienermeisjes in Bangladesh
    Interview

    Pip Pellens strijdt voor tienermeisjes in Bangladesh

    Actrice-presentatrice Pip Pellens (23) is samen met Sebastiaan Labrie begonnen aan een bijzondere reis naar Bangladesh. De twee stapten in het vliegtuig voor Plan Nederland en volgen in Zuid-Azië het spoor van Wedding Busters. Het gaat om vrijwilligers die proberen te voorkomen dat jonge meisjes slachtoffer worden van een kinderhuwelijk. Pip: ,,Complicaties bij een tienerzwangerschap is daar doodsoorzaak nummer 2 voor meisjes tussen de 15 en 18 jaar.”

poll

De winnaar van Heel Holland Bakt is:

De winnaar van Heel Holland Bakt is:

  • Glenn (6%)
  • Hans (66%)
  • Marjolein (28%)
240 stemmen