Volledig scherm
La Spears tijdens een show in Las Vegas. © Getty Images

Britney Spears is superstrak en Ilse zielsgelukkig in Nashville

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Ilse vanuit Tennessee

De status van Ilse DeLange vanuit het Amerikaanse Nashville: happy. De zangeres straalt van oor tot oor omdat haar nieuwe album 'kick ass' wordt. Ze is helemaal klaar voor het nieuwe jaar.

Happy girl.... this record will be so kick ass. #alzegikhetzelf:) #newmusic #newadventures #2018hereicome🔥

Een foto die is geplaatst door Ilse DeLange (@ilsedelangemusic) op

Britney steekt haar tong uit

Het is niet de eerste keer dat Britney Spears een spiegelselfie vanuit de sportschool deelt, maar de blonde Hit Me Baby One More Time-zangeres kan opnieuw rekenen aan een tsunami aan complimenten van fans die haar strakke lijf waarderen. ,,Amazing body, on fleek.''

🌺🍎🌺🍎

Een foto die is geplaatst door Britney Spears (@britneyspears) op

Max works out

Max Verstappen reageert zich na een intensief weekend af in de sportschool. In een kort filmpje geeft hij onder het mom 'keep pushing' inzicht in zijn strakke sportschema.

💪 #keeppushing

Een foto die is geplaatst door Max Verstappen (@maxverstappen1) op

'Hot hot hot' Ruben en Tijl

Ruben Nicolai blikt graag terug op een opname van het RTL-programma Echt Waar?! waarvoor hij en collega en vriend Tijl Beckand zich lieten 'ombouwen' tot vrouw. Ze hadden het warm, aldus de komiek.

Feelin’ hot hot hot! #tb #echtwaar met @tijl_beckand

Een foto die is geplaatst door Ruben van der Meer (@rubenvdmeer) op

Geer was erbij

Gerard Joling heeft er naar eigen zeggen een leuke week op zitten. Eén van de hoogtepunten was het vrijgezellenfeest van zijn 'valse stiefzuster' Gordon, dat vrijdag werd gevierd in hartje Amsterdam. Hoe dat was? ,,Om te gieren!''

Geen love handles meer voor Sanne

Miss Montreal treedt op, neemt het juryschap in The Voice of Holland bloedserieus én is regelmatig in de sportschool te vinden. Dat laatste betaalt zich uit. De love handles van Sanne Hans zijn verleden tijd.

Muck kletst bij

Vriendjes zoeken is voor de kleine Muck - zoon van Kim Kötter en Jaap Reesema - geen probleem. Vandaag verzamelden al zijn knuffels zich op de bank voor een uitgebreid chillmoment.

Mama wat kijk jij mij nou raar aan?? Ik zei toch dat ik met mijn vrienden aan het chillen was?

Een foto die is geplaatst door Muck Siewertsz van Reesema (@muckepuk) op

Oelala Romy

De hoogzwangere Romy Boomsma, de vrouw van presentator Arie Boomsma, is trots op haar lijf. De knappe brunette, die over een maand uitgerekend is van haar tweede kindje, hulde zich in een zwart lingeriesetje en liet zich gewillig fotograferen. Haar boodschap: wees trots op je rondingen. ,,Ik ben trots op de veranderingen, en omarm het zwanger zijn en mijn lichaam waardoor ik veel meer en bewuster geniet.''

In de allermooiste @tisjadamenlingerie ♡ Dit lichaam droeg mijn dochter 9 maanden lang, voedde haar de daaropvolgende 14 maanden en is nu al bijna 8 maanden lang het thuis van mijn zoon. Het zal hierna niet hetzelfde zijn als voor die tijd, maar dat ben ik als persoon ook niet. En dat vind ik mooi, nu. Alsof er met het moederschap ook een andere vrouw is geboren. Een vrouw die minder kritisch naar zichzelf kijkt, focust op de kracht en mooie dingen waar het vrouwelijk lichaam toe in staat is, en voor staat. In plaats van te concentreren op wat altijd maar beter, strakker, slanker of anders kan. Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik nauwelijks foto’s gemaakt, ik vond het lastig me over te geven aan de veranderingen die een zwangerschap met zich meebrengt, het fysiek ongemak en ik had me veel teveel ingesteld op de ‘magie’ van het zwanger zijn. Leven dragen. Terwijl ik dat de eerste keer helemaal niet zo heb ervaren en iedere zwangerschap anders is. Dit keer voelt het heel anders, en of dat komt door de groei die ik heb doorgemaakt als vrouw nu ik moeder ben, of doordat ik me zoveel meer bewust ben van de voorbeeldfunctie die bij die nieuwe rol hoort, weet ik niet. Maar ik ben trots op mijn rondingen, de veranderingen, en omarm het zwanger zijn en mijn lichaam waardoor ik veel meer en bewuster geniet. En ik weet nu, terugkijkend op foto’s van mezelf voor de zwangerschappen, en de paar foto’s van tijdens mijn zwangerschap van Bobby dat die kritische zelfblik zo zonde van de tijd is. En belangrijker nog, ook wat we onze kinderen zullen meegeven. En dat vind ik een van de meest opvallende lessen die ik geleerd heb tot nu toe, ze nemen onbewust zoveel van ons over. Dan kies ik er als moeder graag voor om ze zelfliefde mee te geven. Foto’s voor @tisjadamenlingerie Door @sophievanderperre Sieraden @nadinekieftjewelry En voor mezelf om op terug te kijken als ik oud en verrimpeld ben, of even vergeet hoe mooi en krachtig het vrouwelijk lichaam is.

Een foto die is geplaatst door null (@romyboomsma) op