Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle op 6 september in Duitsland.
Volledig scherm
Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle op 6 september in Duitsland. © EPA

Britse vips, onder wie prins Harry, naar rechter omdat tabloid ‘hun telefoons afluisterde’

Een groep bekende Britten, onder wie prins Harry en zanger Elton John, hebben een rechtszaak aangespannen tegen de uitgever van tabloid Daily Mail. De krant zou onder meer hun telefoon hebben afgeluisterd en ‘andere inbreuken op hun privacy hebben gepleegd'.

 1. Rob Kemps over incident tussen Van Nieuwkerk en medewerker tijdens Chansons: ‘Niks gebeurd’
  Met video

  Rob Kemps over incident tussen Van Nieuwkerk en medewerker tijdens Chansons: ‘Niks gebeurd’

  Er zijn alleen wat woorden gevallen tijdens de opnames van Chansons!! in Parijs. Dat stelt althans Rob Kemps, die gisteravond te gast was in Oranjewinter en daar reageerde op een aanvaring die Matthijs van Nieuwkerk met een medewerker zou hebben gehad in de Franse hoofdstad. ,,Weet je wat het is: als je met zes gasten, drie weken lang in een hostel zit, vallen er wel eens woorden.”
 2. Serious Request heeft ‘wat goed te maken’ na vorig jaar: ‘Mensen kunnen komen wanneer ze willen’
  PREMIUM
  glazen huis

  Serious Request heeft ‘wat goed te maken’ na vorig jaar: ‘Mensen kunnen komen wanneer ze willen’

  Terug naar de basis, dat moet de sleutel tot succes worden om het plein rondom het Glazen Huis zeven dagen lang bomvol te krijgen. Drie opgesloten dj’s, optredens van A-artiesten en een Nederlands goed doel waar een week lang actie voor wordt gevoerd. Na een (door corona) editie zonder publiek, komt 3FM Serious Request vanaf 18 december opnieuw naar Amersfoort. ,,We hebben wat goed te maken.”