Volledig scherm
Broederliefde © ANP Kippa

Broederliefde sleept eerste nummer-1-hit in de wacht

De jongens van Broederliefde hebben hun eerste nummer-1-hit in de Single Top 100 te pakken. Na twee weken wachten op nummer 2, maakt de groep nu alsnog het laatste stapje naar de eerste plaats met hun gloednieuwe nummer Officieel.

Voor Broederliefde valt er meer te vieren deze week. Alle tracks van hun nieuwe album 'We moeten door' komen de lijst binnen. Behalve Officieel staat de groep nog tweemaal in de top 10 met #JM op nummer 6 en Keskiednis op 9.

In de albumlijst behaalde Broederliefde overigens nét niet de koppositie. Daarin bleken ze nog een maatje te klein voor Kinderen voor Kinderen, die de mannen met Gruwelijk eng aftroefde.

 1. Thomas van der Vlugt wint AD-award op YouTube-festival VEED
  prijzenregen

  Thomas van der Vlugt wint AD-award op You­Tu­be-fes­ti­val VEED

  De Nederlandse YouTube-ster Thomas van der Vlugt (25) heeft vandaag op het VEED-festival in Amsterdam de AD Journalistieke Aanmoedigingsprijs gewonnen. De onderscheiding werd hem uitgereikt tijdens de VEED Awards: de Oscars van de Nederlandse YouTube industrie. Van der Vlugt kreeg de prijs (10.000 euro) vanwege de journalistieke manier waarop hij werk maakt voor het filmkanaal. Vorig jaar won Défano Holwijn.

poll

Wie moet Art opvolgen als presentator van Wie is de Mol?

Wie moet Art opvolgen als presentator van Wie is de Mol?

 • Jan Versteegh (49%)
 • Ron Boszhard (4%)
 • Olcay Gulsen (4%)
 • Margriet van der Linden (7%)
 • Rik van de Westelaken (24%)
 • Iemand anders (12%)
32787 stemmen