De uitvaart van prinses Diana in 1997 heeft voor nogal wat ruzie gezorgd tussen Earl Spencer, de broer van Diana, en prins Charles.
Volledig scherm
De uitvaart van prinses Diana in 1997 heeft voor nogal wat ruzie gezorgd tussen Earl Spencer, de broer van Diana, en prins Charles. © EPA

'Broer Diana en prins Charles hadden ruzie over uitvaart’

De uitvaart van prinses Diana in 1997 heeft voor nogal wat ruzie gezorgd tussen Earl Spencer, de broer van Diana, en prins Charles. De voormalige zwagers zouden het destijds niet eens zijn geweest over de rol van de prinsen William en Harry tijdens die beladen dag. Dit schrijft historicus Robert Lacey in het boek Battle of The Brothers: The Inside Story of a Family in Tumult.

  1. Nieuwe bestseller legt ‘oorlog’ tussen Britse royals bloot en hoe Meghan Harry voor schut zette
    PREMIUM

    Nieuwe bestseller legt ‘oorlog’ tussen Britse royals bloot en hoe Meghan Harry voor schut zette

    Is er sprake van een voortdurende ‘oorlog’ aan het Britse hof? Volgens het nieuwe onthullende boek Royals At War, dat meteen een bestseller werd bij webshop Amazon, gaat het er achter de schermen dramatischer aan toe dan iemand had kunnen vermoeden. Van prins William (38) die zijn broer tijdens een familiemoment opzij trok om hem te waarschuwen voor ‘zijn’ Meghan (38) tot de grote schaamte die prins Harry (35) voelde nadat zijn echtgenote hem compleet voor schut zette.

Poll

De saboteur van de jubileumeditie Wie is de Mol? is:

De saboteur van de jubileumeditie Wie is de Mol? is:

  • Jeroen (44%)
  • Nikkie (39%)
  • Tygo (17%)
3558 stemmen