Ronald en Frank (r) zoeken Evers op tijdens zijn marathonuitzending.
Volledig scherm
Ronald en Frank (r) zoeken Evers op tijdens zijn marathonuitzending. © ANP

Broertjes De Boer blij dat Evers stopt en Dafne dankbaar voor steun

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Dafne Schippers is eeuwig dankbaar voor de steun die ze ontving na het plotselinge heengaan van haar hond Sammie. De atlete brengt de rest van het jaar met haar familie door.

De broertjes De Boer zijn er niet heel rouwig om dat 538-icoon Edwin Evers vandaag afzwaait. ,,Ik ben blij dat het over is’’, aldus Ronald bij het horen van de imitatiestem van de radiomaker. Tweelingbroer Frank stemt er lachend mee in. Evers troost zich ondertussen met een gigantisch ontbijtpakket dat hij van Guus Meeuwis cadeau kreeg.

Radiozender 3FM herhaalt nog maar eens dat ze erg dankbaar is voor alle giften die binnenkomen voor de eerste Serious Request-editie van The Lifeline.

Ana-Sofia en Jesse, de tweeling van Nicolette Kluijver, is tijdens de wekelijkse zwemles met kerstmuts en al het zwembad ingesprongen.

Ontwerpster Nikkie Plessen is tijdens een superdeluxe vlucht naar Dubai op zoek naar de gordels van haar vliegtuigstoel.

Tanja Jess wil haar familie tijdens de kerstdagen verrassen met een sexy dansje en oefent alvast de flamenco.

Styliste Manon Meijers - de vriendin van Guus Meeuwis - draagt onderstaande ‘visgraten’ tijdens de feestdagen. ,,Een beetje glitter heeft nog nooit iemand pijn gedaan”, aldus Manon. 

Paul de Leeuw gunt ons bij hoge uitzondering een blik op zijn wat rommelige werkkamer.

De echtgenoot van oud-realityster Amanda Balk zit nog steeds in de cel wegens mogelijke betrokkenheid bij recent opgerolde wietkwekerijen in Wassenaar, maar de brunette en haar dochtertje Vegas (haar vader is dj Afrojack, red.) kunnen nog steeds lachen. 

Martijn Krabbé goot iets te veel badschuim in zijn bubbelbad. En dan krijg je onderstaande resultaat.

Ellemieke Vermolen (bovenste rij in het midden) had gisteren al een kerstetentje met vriendinnen.

Succesvisagiste Nikkie de Jager introduceert een opmerkelijke make-upcreatie voor dit najaar en de koude maanden die volgen.

De altijd bescheiden Marco Borsato feliciteert zichzelf vandaag met zijn 52ste verjaardag.

Hoera! Christina Curry en haar vriendin, het Braziliaans-Nederlandse model Shenta Ignacio, is het gelukt om al twee jaar verkering te hebben. 

Chantal Janzen heeft een immigratiedienst tot wanhoop gedreven door op een formulier ‘yes’ in te vullen bij ‘sex’. 

Nu de regen met bakken uit de hemel komt, denkt Wendy van Dijk met weemoed terug aan mooie momenten op Ibiza met haar dochtertje Lizzy (8). 

Qmusic-duo Mattie Valk en Marieke Elsinga namen vandaag op koninklijke wijze afscheid van Edwin Evers.