Volledig scherm
© Instagram/Sylvie Meis

Bruid reageert op jurkenstrijd met Sylvie en Rick Brandsteder in de steek gelaten

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Zit Bastiaan van Schaik binnenkort helemaal onder de tattoos? De stylist ziet een sleeve in ieder geval wel zitten.

Maandag verwelkomde Joëlle Witschge zoon Rio, nu is het tijd haar nieuwste aanwinst mee te nemen naar huis. Zoet.

Laura Ponticorvo is op safari, nu maar hopen dat die leeuwen zich gedeisd houden.

Het is feest in huize Tan: zoon Benjamin blaast vandaag twaalf kaarsjes uit, roept Humberto Tan enthousiast uit. Of hij ook een spectaculaire dansshow van zijn vader kan verwachten? Wie zal het zeggen... 

Acteur Oscar Aerts bevindt zich in heilige sferen samen met zijn tweejarige zoontje Eli Benja.

Nadat Freek Vonk gisteren het internet verbaasde met een ingewikkeld zoekplaatje, probeert Giel Beelen het nu met een ‘copycat'.

Robin Martens ziet haar twee hondjes echt als haar kinderen: er liggen zelfs babyknuffels bij...

Rick Brandsteder is na het laatste seizoen van Temptation Island verstoten door de tien sexy verleidsters.

Paniek in showbizzland vanwege onderstaand kiekje van Sylvie Meis van de week. Met haar glamoureuze jurk zou ze de japon van de bruid hebben overtroffen. Een doodzonde, volgens enkele volgers. Bruid Barbara Meier lag er duidelijk minder wakker van. Ze reageert onder het kiekje van Sylvie: ,,Bedankt dat je op onze bruiloft was. Je zag er wonderschoon uit.” En aan Gala laat ze weten: ,,Ik ben erg blij dat mijn vriendin Sylvie de mooiste dag van mijn leven met mij beleefd heeft en ik vind haar jurk prachtig.”

Roos Schlikker is ergens op een akker tussen de Limburgse heuvels gecrasht.

Wordt het een sapkuur voor Wolter Kroes, na een ‘loodzware’ vijfdaagse vakantie op Ibiza?

 1. HBO en Jacksons blijven vechten over documentaire Leaving Neverland

  HBO en Jacksons blijven vechten over documentai­re Leaving Neverland

  Zender HBO en de nabestaanden van Michael Jackson blijven maar ruziën om de documentaire Leaving Neverland. De Jacksons stapten eerder dit jaar rond het verschijnen van de film, waarin de 'King of Pop' wordt beschuldigd van seksueel misbruik, naar de rechter en nu heeft HBO een nieuwe motie ingediend om de zaak te verwerpen. Dat meldt Variety. Eerder deed de zender al een poging om de zaak niet te laten voorkomen, maar dat verzoek werd afgewezen.
 2. De meest memorabele sterfscènes uit Tarantino-films op een rijtje
  582 doden

  De meest memorabele sterfscè­nes uit Tarantino-films op een rijtje

  Regisseur Quentin Tarantino (56) staat niet bepaald gekend om zijn lieflijke romantische komedies, maar eerder om snoeiharde gangsterfilms - zij het boordevol humor - waarin het bloed over het scherm spat. Ter ere van Tarantino’s nieuwste rolprent, Once Upon A Time In Hollywood, zetten we we nog eens zijn bloederigste scènes op een rijtje. We selecteren slechts één scène per reeds uitgebrachte film en sorteren we de lijst op de hoeveelheid doden per film.