Volledig scherm
© anp

Bublé parkeert carrière totdat zoontje genezen is

Michael Bublé (41) zal geen microfoon aanraken totdat zijn zoontje genezen is. Dat zegt zijn goede vriend en muziekproducent David Foster tegen entertainmentsite ET Canada.

Volledig scherm
David Foster © anp

Bij het driejarige zoontje van zanger Bublé werd in november leverkanker geconstateerd. Het jongetje zou inmiddels al aan een vier maanden durende chemokuur zijn begonnen.

,,Noah heeft goede dokters en we hopen en bidden voor een goede uitkomst", aldus Foster. Hij laat weten dat Michael momenteel in een bubbel leeft waarin niets belangrijkers is dan de gezondheid van zijn zoontje. ,,Ik denk dat hij niet zal zingen voordat zijn kind beter is. Dat weet ik wel zeker."

De Canadese zanger heeft voorlopig zijn hele agenda leeggemaakt. Hij had juist afgelopen maand een nieuw album gelanceerd. Vorige week zou hij naar Nederland komen om het te promoten. Dat bezoek zegde hij af omdat hij toen net het slechte nieuws over zijn zoontje had gehoord.

  1. Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Er is online commotie ontstaan over de afgelopen uitzending van de Vlaamse variant op Dancing with the Stars. Via sociale media laten verschillende kijkers weten dat ze niet te spreken zijn over de uitslag van de wedstrijd en kwade opzet vermoeden. Zo moest Evy Gruyaert zondag de show verlaten, hoewel ze aardige punten kreeg van de jury. Via een lang bericht op Instagram reageert Jan Kooijman (38) nu op alle opschudding.
  2. Dit meisje (6) wordt het ‘mooiste kind ter wereld’ genoemd: ‘Ik ben sprakeloos’

    Dit meisje (6) wordt het ‘mooiste kind ter wereld’ genoemd: ‘Ik ben sprakeloos’

    Het leven van een 6-jarig Russisch meisje is in korte tijd volledig veranderd. Alina Yakupova werd door haar volgers uitgeroepen tot ‘mooiste kind ter wereld’, waarna diverse media het verhaal oppikten. Het resultaat laat zich raden: Yakupova wist in geen tijd meer dan 22.000 volgers te verzamelen op Instagram en intussen is ze vastberaden door te groeien tot één van de meest gevraagde kindmodellen ter wereld.