ANP
Volledig scherm
© ANP

Buitenlandse interesse in The Passion

Grote kans dat volgend jaar in de week voor Pasen ook in steden in Amerika en Duitsland het Bijbelverhaal over de lijdensweg van Jezus wordt vertolkt door populaire artiesten in een muzikaal en modern media-evenement. Dat vertelde Jacco Doornbos, producent van het Nederlandse spektakel The Passion, aan de vooravond van de vijfde editie van de paashit aan BuzzE. "Vanuit het buitenland kijken ze met meer dan gemiddelde interesse naar wat wij hier elk jaar neerzetten. Met partijen in Amerika en Duitsland worden inmiddels gesprekken gevoerd."

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.
  2. Fred van Leer tot tranen geroerd als Boele (12) zegt dat hij op jongens valt: ‘Dit gaat jou veel opleveren’

    Fred van Leer tot tranen geroerd als Boele (12) zegt dat hij op jongens valt: ‘Dit gaat jou veel opleveren’

    785.000 kijkers zagen gisteravond hoe Fred van Leer tot tranen werd geroerd door de eerlijkheid van Boele (12) in de juniorversie van I can see your voice. De jonge zanger vertelde op het podium trots dat hij op jongens valt, terwijl presentator Carlo Boszhard dat bijvoorbeeld pas op zijn 22ste durfde te zeggen. ,,Dit gaat jou heel veel opleveren’’, zei een emotionele Fred.