Volledig scherm
Justin Theroux en Jennifer Aniston. © Getty Images

Burenruzie Jennifer Aniston ontaardt in rechtszaak

Justin Theroux en Jennifer Aniston zijn in een heftige burenruzie verwikkeld. Justin heeft een rechtszaak aangespannen. Uit de rechtbankstukken blijkt volgens TMZ dat de buurman heeft gedreigd hun water en de elektriciteit af te sluiten.

Justin Theroux en Jennifer Aniston zijn hun appartement in de New Yorkse wijk Greenwich Village grondig aan het renoveren en dat levert nogal wat overlast op bij de onderbuurman. In de rechtbankdocumenten staat dat de onderbuurman klaagt dat de aangebrachte geluidsisolatie niet afdoende is. De onderbuurman wil dat Justin 25.000 dollar extra uitgeeft aan geluidswerende materialen.

Volgens Justin dreigt de onderbuurman de water- en elektriciteitsvoorziening die naar het dakterras leiden af te sluiten als hij niet ingaat op de eisen. Ook valt de buurman bouwvakkers lastig en dreigt hij de Justins klimop weg te snoeien. Tot slot dreigde de man naar de media te stappen om het imago van Theroux te bezoedelen.

De acteur van The Leftovers eist 350.000 dollar van zijn onderbuurman.

  1. Pip Pellens strijdt voor tienermeisjes in Bangladesh
    Interview

    Pip Pellens strijdt voor tienermeisjes in Bangladesh

    Actrice-presentatrice Pip Pellens (23) is samen met Sebastiaan Labrie begonnen aan een bijzondere reis naar Bangladesh. De twee stapten in het vliegtuig voor Plan Nederland en volgen in Zuid-Azië het spoor van Wedding Busters. Het gaat om vrijwilligers die proberen te voorkomen dat jonge meisjes slachtoffer worden van een kinderhuwelijk. Pip: ,,Complicaties bij een tienerzwangerschap is daar doodsoorzaak nummer 2 voor meisjes tussen de 15 en 18 jaar.”

poll

De winnaar van Heel Holland Bakt is:

De winnaar van Heel Holland Bakt is:

  • Glenn (6%)
  • Hans (66%)
  • Marjolein (28%)
325 stemmen