Martijn Koning (links) heeft aangifte gedaan tegen Javier Guzman (rechts).
Volledig scherm
Martijn Koning (links) heeft aangifte gedaan tegen Javier Guzman (rechts). © Camaretten.nl/ANP

Cabaretiers doen aangifte tegen collega Guzman

Cabaretiers Martijn Koning en Martijn Oosterhuis hebben bij de politie aangifte van bedreiging gedaan tegen collega Javier Guzman. In het tv-programma Pauw vertelde Koning gisteravond dat Guzman en zijn voormalige huisgenoot Jim Speelmans hem samen bij zijn huis met de dood zouden hebben bedreigd en zouden hebben geprobeerd te mishandelen.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  21

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.