Volledig scherm
© UMM

Camiel Eurlings en Wendy Dubbeld uit elkaar

Ex politicus Camiel Eurlings (40) en de bloedmooie Wendy Dubbeld (33) zijn uit elkaar. Dat meldt de manager van het model aan RTL. De reden is vooralsnog onbekend.

Volledig scherm
© afp

KLM-topman Camiel (40) en Wendy (33) werden in april op de gevoelige plaat gelegd tijdens een vakantie in Brazilië. Toen wilde Camiel nog weinig zeggen, maar zelfs het personeel had de foto's gezien waarop de twee zoenend op het strand te zien lagen. 'Ik zie het als een privézaak. U heeft de foto's. Wat moet ik er nog van zeggen? Misschien komt er een moment dat ik er iets meer over kwijt wil, maar dat is zeker nu nog niet het geval', zei hij destijds tegen de Telegraaf. Ook Wendy hield haar kaken stijf op elkaar.

In Amsterdam werden de twee ook veel samen gezien en gefotografeerd. Camiel ging na een paar maanden een klein beetje om en vertelde in RTL Late Night dat hij het 'gezellig had met Wendy'. Over de beelden zei hij. 'Ik denk dat de foto's voor zich spreken.' Het heeft niet lang mogen duren echter. De twee zijn om onbekende redenen uit elkaar.

Of de villa in Limburg, het tweede huisje van Camiel dat hij eerder te huur had gezet, weer uit de verhuur wordt gehaald, is niet bekend.