Volledig scherm
Candy Dulfer © ANP

Candy is er helemaal klaar voor, Gerard viert verjaardag van zoon Lewis

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Saxofoniste Candy Dulfer is helemaal klaar voor haar Oostenrijkse tour. ,, Can't wait to rock with my amazing band!” 

Actrice Pip Pellens maakt zich op voor Halloween. ,,Life 's a joke(r).”

3FM-jock Eva Koreman baalt van afgebroken kies. ,,Nog nooit een gaatje gehad. Ga je even op Expeditie, krijg je dit.”

Radio 10-dj Gerard Ekdom viert verjaardag van zoon Lewis. ,,Twaalf jaar geleden werd deze maestro geboren, happy birthday!”

Viktor Brand is helemaal in zijn nopjes met het weertje van vandaag. 'Op die manier is de herfst best te doen', laat de presentator weten.

Actrice Abbey Hoes houdt er stiekem een hobby op na: het verzamelen van geborduurde 'frutsels’.

Jandino Asporaat heeft geen last van stijve heupjes. De cabaretier showt zijn dansmoves in een filmpje dat hij deelt op Instagram.

😝

2,541 Likes, 85 Comments - Jandino (@jandinoasporaat) on Instagram: "😝"

24 Kitchen-chef Jet van Nieuwkerk is een echte theemuts, zo wordt duidelijk uit een kiekje dat ze vandaag deelt.

Niet iedereen zal haar direct herkennen, maar op onderstaande foto's zien we Miljuscka Witzenhausen in 2006. ‘Ze wordt alleen maar mooier met de jaren', aldus sterrenfotograaf William Rutten,

Pech voor Jesse Klaver! De politicus had zin in een potje zaalvoetbal, maar dat verliep niet vlekkeloos. Hij houdt er een enkelblessure aan over en moet voorlopig rust nemen.

Grappenmaker en presentator Kaj Gorgels moest hoognodig naar het toilet, maar zijn liefje Jessie Jazz en vriendin Monica Geuze wilden nog éven poseren voor de camera's.

Als het nog niet duidelijk was waar Fender zijn ‘chubby beentjes’ aan te danken heeft, dan heldert Roxeanne Hazes dat vandaag even op. ‘Heb je echt van je moeder...’