Carice van Houten.
Volledig scherm
Carice van Houten. © Brunopress

Carice laat intelligentie testen en Daphne oefent haar vlinderslag

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Altijd leuk zo'n gezinskiekje! In dit geval een foto van Angela Groothuizen (58) en haar dochters Lola (rechts) en Nona. De drie werden gefotografeerd voor de pubereditie van Wendy van Dijks glossy.

Daphne Deckers deed vanmorgen in een sportief ogend badpak een poging om de vlinderslag wat beter onder de knie te krijgen. Zo te zien lukte de afzet vanaf de kant best goed. 

Cabaretier Jochem Myjer speelt vanavond in het Apeldoornse theater Orpheus een voorstelling voor publiek uit Deventer. En natuurlijk zorgde de Schouwburg Deventer er voor dat zijn kleedkamer  van top tot teen 'verdeventerd' werd. Waarom Jochem moest uitwijken van Deventer naar Apeldoorn is niet duidelijk.

Eindelijk is het bekend! Actrice Carice van Houten liet vandaag om onbekende redenen haar intelligentie testen bij een daarin gespecialiseerd bedrijf en de uitkomst (IQ 122) zorgde ongetwijfeld voor een glimlach op haar gezicht. Vanaf vandaag, zo stelt Carice, is ze officieel 'begaafd'. 

Ex-miss Kim Kötter - de vriendin van zanger Jaap Reesema - is al ruim acht maanden in verwachting van hun tweede kindje dat over drie weken wordt verwacht. Vol trots toont een ietwat gespannen Kim haar huidige fysieke toestand. 

Actrice Georgina Verbaan vroeg zich vandaag af of haar poes misschien mee wil doen aan de vleesloze week. Het huisdier keek enigszins verbaasd toen Georgina het onderwerp aansneed.

Hoera! Mariska Bauer feliciteert vandaag haar zoon Frans junior (13) met zijn verjaardag. Zij en Frans hebben ook nog zoons Christiaan (16), Jan (15) en Lucas (8).

Patty Brard schreeuwt het van de daken. Zij en haar echtgenoot Antoine de Vijver hebben vandaag op de kop af 12,5 jaar verkering. Het stel trouwde in 2014 op Ibiza en woont afwisselend in Amstelveen en op het Spaanse partyeiland. 

Volgens musicalacteur Jim Bakkum is er niks lekkerders dan zijn dochter Posy in een warme badhanddoek wikkelen. ,,Altijd als ik de handdoek om haar natte lijfje heb gewikkeld, kruipt ze helemaal in me'', aldus Jim die samen met zijn vrouw Bettina Holwerda ook nog zoontje Lux heeft. 

Veel zijn dj Armin van Buuren en zijn echtgenote Erika niet samen te zien. Maar tijdens de uitreiking van de Buma Awards - waar hij zijn zoveelste prijs ontving - stonden de twee weer eens in de schijnwerpers. 

Wie is de Mol?-presentator Art Rooijakkers zit al de hele dag te zwoegen op de teksten voor de finale-aflevering: komende zaterdag. Half Nederland piekert zich nog altijd suf over wie de slinkse mol is: Olcay Gulsen, Jan Versteegh of Ruben Hein. 

Sue (5), het dochtertje van actrice Anne-Marie Jung en haar aanstaande man Burt Rutteman, poseerde vandaag als een kopietje van haar moeder voor de schoolfotograaf. 

Voormalig K3-zangeres Josje Huisman heeft nu al de lente in (of op) haar hoofd en vraagt zich af of haar volgers daar ook last van hebben. 

Danny Froger woont al een tijdje samen met zijn vriendin Ann Wilten, maar wie denkt dat de zingende zoon van René thuis de lakens uitdeelt, heeft het mis. Volgens Danny is Ann toch echt 'de baas' en heeft hij eigenlijk niets te vertellen. Op de foto staat hij overigens met Nina Pierson met wie hij voor Linda een dubbelinterview gaf. 

Edsilia Rombley en de andere Ladies of Soul zijn begonnen met de repetities voor hun shows: eind maart in de Ziggo Dome.

3FM-dj Frank van der Lende is vandaag in een goede bui. Lachen is gezond, aldus de radiomaker. Of het om een natuurlijke 'smile' gaat is de vraag, omdat Frank bij onderstaande foto de hashtag #lachgas gebruikt.

Douwe Bob en zijn goede vriend, muzikant Stijn van Dalen, hebben vandaag in een melige bui wat toonladdertjes geoefend door best melodieus 'uhhhh' te zingen.

De Toppers bestaan sinds enige tijd uit vier zangers: Jan Smit, René Froger, Jeroen van der Boom en natuurlijk Gerard Joling. Als of dat nog niet genoeg is, zijn de glitter- en glamourmannen koortsachtig op zoek naar een vijfde lid. Natuurlijk mag Nederland meegenieten van de speurtocht in het tv-programma Topper Gezocht. De opnamen daarvoor begonnen gisteren.

The Voice of Holland-finaliste Samantha Steenwijk staat bekend als goed gebekt, maar volgens de levensliedzangeres is ze thuis heel anders dan wanneer de spotlights aanstaan.  

  1. The Passion raakt kijkers in coronatijd: ‘Gek om iedereen te zien knuffelen’

    The Passion raakt kijkers in coronatijd: ‘Gek om iedereen te zien knuffelen’

    The Passion bleek deze Witte Donderdagavond voor veel kijkers vooral symbool te staan voor wat de meesten al zo lang moeten missen: contact met naasten, knuffelen, handen vasthouden en samenzijn. Ook verteller van het paasverhaal op NPO 1 Johnny de Mol liet in een boodschap aan zijn moeder weten dat hij haar mist. ,,Mam ik bel je na de uitzending en ik hoop dat wij binnenkort ook weer gewoon samen kunnen zijn.”