Carlo Boszhard en het panel in Make Up Your Mind
Volledig scherm
Carlo Boszhard en het panel in Make Up Your Mind © William Rutten

Carlo Boszhard over dragqueenshow: ‘Iedereen zal erover praten’

Raad meeIn Make Up Your Mind maken vanavond zeven bekende mannen hun entree als dragqueen. Wie gaat er achter de extravagante outfit, enorme pumps en laag make-up schuil? Dat is aan het panel en de kijkers thuis. Presentator én medebedenker van het format Carlo Boszhard is door het dolle heen. ,,Iedereen zal erover praten.”

21 reacties

 • Dolly J. de Groot

  1 maand geleden
  Dolly J. de Groot Harstikke geinig was het deze leuke amusante show. RTL mag deze shows wel vervolgen. Volgens onderzoeken zijn er vele mannen die thuis als vrouw gekleed lopen maar dit dan wel bewust binnenshuis houden. Misschien Peter R. ook wel en die er nu mee voor het eerst mee in het openbaar optreed. Liefs Dolly
 • Surksum

  1 maand geleden
  Geweldige show!!! Jammer dat het maar voor een keer was. Wat een geweldige make up artists!!! Zo komt er meer begrip voor andere mensen. Wat mij betreft nog meer shows.
 • ingrid ree

  1 maand geleden
  FANTASTISCH geweldig taboe doorbrekend love Peter R en vooralll doorgaans
 • Annelotte Vonk

  1 maand geleden
  Ik was heel sceptisch, maar het was GEWELDIG! Vooral omdat in deze tijd zoveel ook echt bekende (en niet te verwachten) hetero mannen hieraan meededen. Heb echt onverwacht enorm genoten! En top dat dit in deze tijd wordt gemaakt om het thema op zo n positieve leuke manier op de kaart te zetten in Nederland!
 • Ingelot W.

  1 maand geleden
  Persoonlijk houd ik helemaal niet van dit soort programma's. Het zou ook niet nodig moeten zijn, laat iedereen erbij lopen zoals ze willen. Draq of casual gekleed, sportief of chique het moet eigenlijk geen issue zijn.