Volledig scherm
Carrie Underwood © Richard Shotwell/Invision/AP

Carrie Underwood doet boekje open: Drie miskramen in twee jaar

Carrie Underwood heeft het de afgelopen twee jaar niet makkelijk gehad. De countryzangeres is inmiddels zwanger van een tweede kindje, maar kreeg daarvoor eerst drie miskramen. ,,Ik ben gezegend met een zoontje, maar vroeg mezelf wel af: waarom word ik steeds zwanger als ik toch geen kind kan krijgen?"

2017 moest het jaar van Underwood worden. Nieuwe muziek was klaar en er stond een tweede baby op de planning. Underwood kreeg met haar man ijshockyster Mike Fisher al een zoon, maar hun vurige wens voor een tweede kindje werd lang niet vervuld. ,,Ik kreeg maar liefst drie miskramen in twee jaar. De eerste keer dacht ik dat het gewoon niet mijn tijd was, daar had ik vrede mee", vertelt ze in gesprek met CBS Sunday Morning. ,,Na de tweede en derde keer dacht ik wel: wat is er mis met me? Wat is het probleem?"

Underwood wilde niet toegeven aan de woede die ze voelde na de derde miskraam. Ze probeerde het positief te bekijken. ,,Ik ben gezegend met mijn zoontje Isaiah. Hij is het beste in mijn leven. En ik dacht: als ik nooit meer kinderen kan krijgen, dan is dat maar zo, want hij is geweldig. Ik heb een goed leven, een lieve man, fijne vrienden en een leuke baan. Ik mag eigenlijk niet klagen", aldus de 35-jarige blondine.

Toch bleef het verdriet haar achtervolgen. Tijdens een gezellig avondje met haar zoon verzonk ze in gedachten. ,,Ik vroeg me af waarom ik zwanger werd als ik toch geen kinderen zou  kunnen krijgen", vertelt ze.

Toen de zangeres een paar dagen later voor controle naar het ziekenhuis ging omdat haar zwangerschapstest positief was, rekende ze op weer een miskraam. Niets bleek minder waar. ,, De dokters vertelden me dat alles goed ging met de baby. Ik geloof dat God me gehoord heeft."

My baby loves me just the way that I am...

Een foto die is geplaatst door null (@carrieunderwood) op

This was about 30 seconds before I went on stage tonight...❤️❤️❤️ @hardrockhcac

Een foto die is geplaatst door null (@carrieunderwood) op

  1. Máxima swingt in zonnig Zeeland mee met Bløf
    video

    Máxima swingt in zonnig Zeeland mee met Bløf

    Zeeland is binnenkort de meest swingende en zingende provincie van het land. Die conclusie kon koningin Máxima vamdaag trekken na haar bezoek aan de Lasloods in Vlissingen. Daar werd in haar aanwezigheid en die van 550 scholieren het lokale convenant getekend dat er voor moet zorgen dat (bijna) alle Zeeuwse basisschooljeugd structureel muziekonderwijs krijgt. Het aanstekelijke enthousiasme in de volgepakte loods beloofde veel muzikaal vuurwerk in de komende jaren.