Volledig scherm
Vincent, Nina, Lorena en Lucas in Israël. © RTL

Cast GTST naar Israël voor spannende 5000ste aflevering

Goede Tijden Slechte Tijden beleeft binnenkort haar 5000ste aflevering. Om deze mijlpaal te vieren worden de fans getrakteerd op een dubbelaflevering. De cast van de populaire RTL4-soap is naar Israël afgereisd om opnames te maken voor de 'bijzondere' aflevering, meldt RTL.

In Israël lopen op 17 oktober de spanningen hoog op. Nina (Marly van der Velden) - die beloofd heeft niet live te bevallen - en Vincent (Oscar Aerts) proberen hun relatieperikelen te bedaren met een vakantie naar het land aan de Dode Zee. Ondertussen wordt Ludo (Erik de Vogel) onder druk gezet om voor een bepaalde deadline een persconferentie te geven. 'Anders dreigt er iets verschrikkelijks te gebeuren', meldt RTL.

Lorena (Gigi Ravelli), die al weken door Ludo wordt gechanteerd, voelt zich niet veilig in Nederland. Met een smoes van Lucas (Ferry Doedens) reist ze ook af naar Israël. De romantische reis van Nina en Vincent loopt anders dan gedacht.

Second screen
De extra aflevering is via 'second screen' te bekijken. De app GTST 5000 is vanaf 10 oktober te downloaden. De gelijktijdige aflevering is volgens de televisiezender 'een primeur in de Nederlandse televisiegeschiedenis'.