Volledig scherm
© EPA

Cast Will & Grace geeft geheimzinnige hints over reünie

Het geduld van fans van comedy Will & Grace wordt flink op de proef gesteld door de castleden van de serie. Debra Messing, Sean Hayes, Eric McCormack en Megan Mullally doen al dagen geheimzinnig over de reden voor hun samenzijn afgelopen week.

De acteurs plaatsten begin van het weekend enkele groepsfoto's die volgens hen woensdag waren gemaakt. Later kwamen daar ook plaatjes bij die duidelijk op een set gemaakt waren. Eric, die Will speelde in de serie, postte een foto waarop hij iets dat op een script lijkt in zijn handen heeft, waar hij de tekst bij schreef: "Vroeger kon ik dit zonder bril."

Zondagavond kwam Debra met de cryptische boodschap "Ik heb het idee dat er morgen iets groots te gebeuren staat". Aangezien de actrice het nogal vaak over de verkiezingen heeft op Twitter, gingen sommige volgers ervan uit dat ze het over het presidentiële debat van maandag had. Anderen zagen het bijgevoegde kiekje van Debra in haar rol als Grace als dé hint dat maandag een reboot van de serie wordt bekendgemaakt.