Volledig scherm
Catherine Deneuve. © EPA

Catherine Deneuve aan de beterende hand na lichte beroerte

Catherine Deneuve ligt nog steeds in het ziekenhuis nadat ze begin deze maand werd getroffen door een lichte beroerte. Wel gaat het stukken beter met de 76-jarige Franse filmster.

Haar agent laat aan het Amerikaanse magazine Variety weten dat het prima met haar gaat, maar dat ze tijd nodig heeft om te herstellen.

Catherine werd begin deze maand opgenomen in een ziekenhuis in Parijs. Al gelijk liet de familie weten dat de toestand van de Française niet ernstig was. Haar agent zegt nu dat ze voorlopig vooral rust nodig heeft.

De actrice kreeg de lichte beroerte tijdens opnames van de film De son vivant, die volgend jaar moet verschijnen. Of de productie nu vertraging oploopt, is niet duidelijk. Volgens ingewijden kijken de makers wel of Catherine vervangen moet worden als ze volgende week nog steeds niet in staat is aan het werk te gaan.

  1. Kroonprins Haakon: Mette-Marit heeft spijt van contact met Jeffrey Epstein

    Kroonprins Haakon: Met­te-Ma­rit heeft spijt van contact met Jeffrey Epstein

    De Noorse kroonprinses Mette-Marit heeft Jeffrey Epstein waarschijnlijk ontmoet via gezamenlijke kennissen die ook contacten hadden met de stichting van Bill en Melinda Gates. Mette-Marit en Epstein zochten bij die Foundation ondersteuning voor hun werkzaamheden en goede doelen. Dat meldt Dagens Næringsliv, de Noorse krant die eerder deze week onthulde dat de kroonprinses een aantal ontmoetingen heeft gehad met Epstein.