Céline Dion danst als een bezetene bij concert Lady Gaga

VideoLady Gaga is net begonnen met haar ‘residence’ in Las Vegas en het blijkt dat een andere superster haar grootste fan is. Gaga deelt een filmpje waarin te zien is hoe Céline Dion he-le-maal los gaat op haar hit The Edge of Glory.

De Titanic-zangeres was gisteren aanwezig bij de tweede show van Gaga's Las Vegas-reeks. In het filmpje, dat Gaga deelt in haar Instagram Stories, is te zien dat Céline het nummer meezingt en -danst alsof haar leven ervan afhangt. 

Gaga laat ook zien dat Céline voor aanvang van het concert even backstage een kijkje kwam nemen. Ze gaf advies - Dion is al jarenlang een zogeheten resident in het Amerikaanse gokwalhalla - en bad met de sterzangeres en haar team.

Lady Gaga zal de komende twee jaar Las Vegas als vaste thuisbasis hebben, en geeft daar de concertreeks Enigma. Celine Dion stopt komende zomer met haar Vegas-residentie na acht jaar lang concerten te hebben gegeven in Ceasars Palace.

Volledig scherm
Celine Dion © EPA
Volledig scherm
Lady Gaga tijdens haar Enigma-show © Getty Images for Park MGM Las Ve
  1. GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloeding en twee zware operaties

    GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloe­ding en twee zware operaties

    Ze was de drakenmoeder in de immens populaire televisieserie Game of Thrones en al haar dromen leken uit te komen. Totdat Emilia Clarke op 24-jarige leeftijd in elkaar zakte in de kleedkamer van een fitnesszaal. Ze had een hersenbloeding. De Britse actrice vertelt voor het eerst over de hersenoperaties die ze onderging, hoe ze zich terug knokte, verder ging als Daenerys Targaryen en sinds vandaag een stichting is begonnen om jongeren te helpen revalideren na een hersenaandoening.