Volledig scherm
Channing Tatum © REUTERS

'Channing Tatum datet met Jessie J'

Channing Tatum is na zijn scheiding van Jenna Dewan weer terug op de markt. De Britse zangeres Jessie J lijkt de gelukkige te zijn die met hem aan het daten is geslagen.

Volgens Entertainment Tonight zouden de twee elkaar momenteel regelmatig zien, al is van een hele serieuze relatie nog geen sprake. Channing en Jessie hebben elkaar in het verleden weleens ontmoet bij een awardshow, waar zij hem een prijs uitreikte.

De acteur was 8 jaar getrouwd met Jenna en heeft een 5-jarige dochter met haar, Everly. Afgelopen april kondigden ze aan te gaan scheiden, via een post op Instagram.

,,We hebben samen liefdevol besloten om uit elkaar te gaan. We werden een aantal jaar geleden stapelverliefd op elkaar en hebben een geweldige tijd gehad. De liefde die we voor elkaar voelen is dan ook niet veranderd, maar ons avontuur leidt ons nu naar verschillende paden. We zijn twee beste vrienden die elkaar de ruimte geven en het beste voor de ander willen. We blijven altijd familie en zullen ervoor zorgen dat onze dochter Everly twee liefhebbende ouders heeft en behoudt. Liefs, Channing en Jenna."

Volledig scherm
© Jessie J
 1. Johan Derksen neemt het op voor Argon-trainer na racistische uitspraken: ‘Zou humor kunnen zijn’
  Video

  Johan Derksen neemt het op voor Ar­gon-trai­ner na racisti­sche uitspraken: ‘Zou humor kunnen zijn’

  Johan Derksen heeft het vanavond opgenomen voor Argon-trainer Ron van Niekerk, nadat de voltallige spelersgroep van de Mijdrechtse eersteklasser besloot niet met hem door te willen gaan na racistische uitlatingen van Van Niekerk tijdens een wedstrijd. ,,Het zou humor kunnen zijn. Er zijn mensen die hele cynische humor hebben”, zei Derksen in het programma Veronica Inside.

poll

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

 • A Star is Born (14%)
 • Black Panther (8%)
 • Bohemian Rhapsody (56%)
 • BlacKkKlansman (2%)
 • Green Book (7%)
 • The Favourite (4%)
 • Roma (8%)
 • Vice (1%)
6279 stemmen