Volledig scherm
Channing Tatum en Jessie J. © ANP/EPA

Channing Tatum en Jessie J zijn weer bij elkaar

Channing Tatum en Jessie J willen hun relatie toch nog een tweede kans geven. Volgens E! News zijn de twee toch weer bij elkaar, na een paar weken uit elkaar te zijn geweest.

Channing en Jessie besloten eind 2019 om een punt te zetten achter hun relatie van meer dan een jaar. Ze gingen toen als vrienden uit elkaar, en er werd zelfs gezegd dat ze nog steeds ‘heel hecht’ waren. Het is voor de vrienden van het koppel dus geen verrassing dat ze weer bij elkaar zijn. Ook zijn ze al meerdere keren weer samen gespot in het openbaar.

De acteur en de zangeres begonnen te daten een paar maanden nadat bekend werd dat de acteur en zijn vrouw Jenna Dewan, met wie hij een dochter heeft, uit elkaar waren. Dewan is inmiddels in verwachting van haar nieuwe vriend.

  1. Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Tijdens een hoorzitting in de Londense rechtbank zijn nieuwe details bekendgemaakt over de tumultueuze relatie tussen Johnny Depp (56) en z’n ex Amber Heard (33). Hij suggereerde haar - al dan niet met een knipoog - te verdrinken en te verbranden. Dat valt op te maken uit smsjes die Depp in 2013 naar een goeie vriend stuurde, schrijft The New York Post op basis van de rechtszitting. De ex-geliefden zijn al een hele tijd in een juridische strijd verwikkeld over beschuldigingen van huiselijk geweld.