Chantal Bles: Ik was bang voor wat ons te wachten staat

Chantal Bles en haar man Robert Doornbos krijgen in deze moeilijke tijd energie, liefde en kracht van hun pasgeboren zoon Josh Robert. In een emotionele post geeft de styliste toe dat ze wat angstig was om het leven aan haar tweede kindje te schenken, nu dochtertje Jada (2) ernstig ziek is.

,,Eerlijk gezegd was ik een beetje bang voor alles wat ons mannetje te wachten staat. Wat ons te wachten staat, en vooral wat onze Jada te wachten staat'', schrijft Chantal bij een foto waarop ze Josh vasthoudt en Robert hem een kus geeft.

Het mannetje werd woensdag geboren en wordt door zijn ouders een 'bijzonder geschenk' genoemd. ,,We zullen er altijd voor je zijn.''

Ook voormalig Formule 1-coureur Robert deelt een hartverwarmende foto van Jada en haar kleine broertje samen. Jada onderging enkele weken geleden in het Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie een zware operatie waarbij er een tumor uit haar lijfje werd verwijderd. Ze herstelt nu thuis en geeft haar broertje veel knuffels. ,,Er zullen nog vele chemo's en bestralingen volgen maar nu met een gezonde toekomst in het vooruitzicht'', liet Chantal onlangs over de gezondheidstoestand van haar dochter los.

Nicolette van Dam, het nichtje van Chantal Bles, deelde gisteren ook haar emoties. ,,Tranen van geluk... Welkom mooi lief neefje Josh! Zo blij dat je er bent! Trots op lieve sterke Chantal en natuurlijk op Robert. Wat een powerkoppel'', schreef ze. Ook haar dochters Lola-Lily en Kiki-Kate hebben hun nieuwe neefje inmiddels ontmoet.

Volledig scherm
© Instagram