Volledig scherm
Chantal Janzen en Simone Kleinsma © RTL

Chantal en Simone spelen voor
het eerst samen in Kees & Co

Chantal Janzen speelt naast Simone Kleinsma in de nieuwe serie Kees & Co. Chantal, die Simone goed kent uit de musicalwereld, speelt de schoondochter van Kees (Kleinsma).

Dat heeft RTL 4 bekendgemaakt. Coosje, de personage van Chantal, is de vriendin van zoon Rudie (een rol van Tibor Lukács) en dus schoondochter van Kees. Een vrouw van nu die het allemaal denkt te kunnen combineren: kinderen, relatie, carrière. En ook nog met geföhnd haar en op hoge hakken.

,,Een droom die uitkomt, samenwerken met Simone Kleinsma en dan ook nog eens met een rol in een comedy-serie waar we vroeger met ons hele gezin naar keken'', laat Chantal weten.

(Tekst loopt hieronder door)

,,Ik ben heel blij met Chantal als tegenspeelster'', zegt Simone. ,,We hebben nog nooit eerder samen in eenzelfde productie gespeeld, maar we wilden het al zolang. Dat het niet een musical zou worden, maar in Kees & Co, had ik natuurlijk ook niet kunnen bedenken. Ik verheug me erop om samen met Chantal het turbulente leventje van Kees weer in te stappen.”

In de nieuwe Kees & Co zien we volgens RTL 4 hoe het verder gaat met Kees. Haar zoon Rudie is al een tijd volwassen, maar hij houdt er nog altijd een losse leefstijl op na. Haar dochter Anne woont met haar man in Spanje, en dus heeft Kees haar spullen gepakt en is ze ook naar de zon vertrokken. Dat Rudie ondertussen een vriendin heeft gekregen (Coosje) met wie het meer dan serieus is, blijkt als Kees onverwacht terugkomt. Haar hele huis is ingenomen door Rudie en zijn nieuwe geliefde, die meer dan alleen haar collectie tassen heeft meegenomen. 

De populariteit destijds op RTL en nu op Videoland was voor RTL aanleiding een nieuwe serie afleveringen te gaan maken. De opnames starten op 2 oktober, de serie wordt komend voorjaar uitgezonden.

Volledig scherm
De 'oude' Kees & Co © RTL