Volledig scherm
Chantal verwacht haar tweede kindje in het voorjaar. © BSR Agency

Chantal heeft vreetbuien en Gordon deelt 'nepfoto' vanaf Malediven

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Hartjes voor de kleintjes

Het is knuffeltijd voor Brandon Ray (1). Zijn moeder Bobbi Eden zoent het blonde mannetje helemaal plat.

Maak er een mooie dag van. 💕

Een foto die is geplaatst door Bobbi Eden (@bobbieden) op

Chantal waarschuwt mensen met teckels

Chantal Janzen wil de hele dag alles eten nu ze zwanger is van haar tweede kindje. Bij een op het eerste gezicht onschuldige foto van een kleine teckel vertelt ze droogjes dat zelfs een 'hotdoggie' er wil in zou gaan. 

Frans op de tandartsstoel

Pech voor zanger Frans Duijts: bij een tandartsbezoek is een gaatje geconstateerd. Zonder verdoving laten vullen durft hij niet aan, een pruillip trekken gaat hem beter af.

‪Ojee gaatje vullen bij de tandarts... verdoving zit er al in.... #5indeklok

Een foto die is geplaatst door Frans Duijts (@fduijts) op

Borsato's witte plukjes

Marco Borsato schaamt zich niet langer voor de grijze plukjes in zijn haar. De 51-jarige zanger kan er niet meer omheen en legt bij een portretfoto dan maar de link met Kerstmis. ,,Aan mijn haar kun je ook zien, we gaan langzaam naar de kerst.''

Aan mijn haar kun je ook zien we gaan langzaam naar de kerst. 😂

Een foto die is geplaatst door Marco Borsato (@borsato) op

Gezelligheid in de studio

Carlo Boszhard en Irene Moors hebben elkaar weer helemaal gevonden nu ze midden in de opnames van een nieuw seizoen van de TV Kantine zitten. Carlo's moeder Wil legde het komische duo vast tijdens een inzingsessie.

Tv kantine komt er aan 👍🏻👍💋

Een foto die is geplaatst door Wil Boszhard (@wil_boszhard) op

De giraffen van Hanna

Actrice Hanna Verboom is betoverd door Namibië. Toen ze onlangs in het Afrikaanse land was, maakt ze zelfs plannen om een ecologische lodge te openen waar drie jonge giraffen wonen. ,,Grote dromen, kleine stapjes'', mijmert ze eenmaal terug in Nederland.

Waar is Gordon?

Gordon geniet na zijn huwelijk in Kaapstad met zijn nog onbekende kersverse echtgenoot van een superluxe vakantie op de Malediven. Volgens Goor is het er 'hemels', maar er is wat twijfel of de presentator wel écht daar is. Een van zijn laatste 'vakantiefoto's' komt van de website af van het vijfsterrenresort W Retreat & Spa Maldives en werd dus niet door Gordon zelf gemaakt.

Gordons laatste foto zorgt ook voor wat verwarring. Op het plaatje is een chocoladereep te zien met de tekst: ,,Gordon gaat trouwen, maar met wie?'' De tekst die daaronder luidt is 'Tony Chocolonely'. Is de zanger wel echt getrouwd?

Hemels

Een foto die is geplaatst door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Lekker hoor die #tonychocoloney #gordongaattrouwenmaarmetwie

Een foto die is geplaatst door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Jada loves Roeland

Jada Borsato viert feest want haar vriendje Roeland (17) is jarig. ,,I love you!!'', laat de dochter van Marco Borsato aan haar liefje weten bij een fotootje waarop ze hem een kus geeft in Willemstad.

Happy birthday my dear, 17❤️🎉 I love you!! @roelandbeelen

Een foto die is geplaatst door Jada Borsato (@jadaborsato) op

Zoekplaatje baby Otis

Otis Karthaus, de zoon van actrice Carolien Spoor en regisseur Jon Karthaus, hoeft zijn leven lang geen knuffels meer te kopen. Het ventje is beduusd van hoe veel beesten van pluche hij cadeau heeft gehad. Alsjeblieft geen knuffels van Sint en Santa, zucht zijn moeder dan ook.

Lieve Sint en Santa, geen knuffels dit jaar alstublieft... #knuffeloverload #zoekotis

Een foto die is geplaatst door null (@carolienkarthaus_spoor) op

De gloss van Kim K.

Socialite Kim Kardashian heeft weer een lucratief beautyproduct bedacht dat binnenkort op de markt komt. De brunette liet zichzelf voor een promotiefoto van top tot teen insmeren met zogenoemde highlighters en glosses met een roze en gouden gloed.

Ultralight Beams highlighters & glosses launching Dec 1st on KKWBEAUTY.COM

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op